Ha több mint havi 3millió forintot keresnétek havonta, ti abbahagynátok az iskolát? 17/F
Igen. Bár attól függ mit csinálsz...
A tanulást viszont nem fejezném be. Csak értelmes dolgot tanulnék. (most nem a nevemben beszéltem, hanem általánosan).
Sok sikert, légy boldog!
Ha becsületes (értsd legális) munkával keresnék havi több mint 3M-t nettóban, én szerintem abbahagynám, maximum később folytatom.
Megkérdezhetem, hogy mivel tudsz 17 évesen havi 3M-t keresni? Vagy hipotetikus a kérdés?
aki 10 éve zseni gyereknek számított, az lecsúszott átlagos ember manapság.
amúgy én kétlem, hogy neked 17 évesen olyan tudásod van, amivel számítógépes munkát tudsz végezni, ami 3 milliót ér valakinek..
"aki 10 éve zseni gyereknek számított, az lecsúszott átlagos ember manapság."
Ezt hogy érted? Hogy akik 10 éve zsenik voltak, az már egyáltalán nem számítanak annak, mert annyival nőtt az állampolgárok agy színvonala? Vagy hogy akik 10 éve zsenik voltak, azok már tönkrementek, és már nincs az országban egy normális zseni sem?
17 éves fejjel, valaki aki 3 millát keres, tehát annyit mint egy cég vezetője. Biztos azon gondolkozik gyakorikérdéseken, hogy srácok, szerintetek tanuljak még?
Istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!