Ha nem kéne többé dolgoznotok az életben maradáshoz, akkor abbahagynátok a munkát?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, az állam egy ilyen titkos lottószerűségen kisorsol titeket arra, hogy életetek végéig fog adni nektek havi 150.000 forintot a semmiért.
Ilyen helyzetben abbahagynátok a munkát örökre vagy nem? Miért?
2013. ápr. 2. 13:08
1/10 anonim válasza:
Nem.
a, Mert 150e nem elég nekem, céljaimhoz meg végképp kevés
b, mert szeretem a munkámat
2/10 anonim válasza:
Nem, mert én is szeretem a munkám :D
3/10 anonim válasza:
Igen azaz nem :) Azt a munkát amim most van igen, mert nem szeretem, de elkezdenék azzal foglalkozni ami érdekel. Munka nélkül unalmas lenne az élet. Ha a 150.000-et nézzük. Mondjuk ha lenne még egy nulla mögötte akkor nem dolgoznék, inkább utaznák a világban.
4/10 anonim válasza:
Többek között azért nem, mert 150.000 forint kevés, meg feltételezném nem költözhetnék el az országból, ha ilyet kapnék :)
5/10 anonim válasza:
Ezt a munkát igen. Mert, bár nagyjából ennyi a fizetésem, de rohadtúl utálom. A munkát nem hagynám abba, mert szeretek dolgozni. Lehet, hogy elmennék valami önkéntesnek, ahol állatokkal foglalkozhatnék. Ez a jelenlegi életembe (több, mint 300 órát dolgozom havonta) sajnos nem fér bele. De semmikép sem lopnám a napot, mint a cigányok...
6/10 anonim válasza:
Kevés lenne a havi 150 ezer, de ha több pénzt kapnék, akkor is dolgoznék. Megforgatnám és befektetném a pénzemet, hogy több legyen, és közben önkéntesként valamilyen számomra fontos cél érdekében is dolgoznék.
7/10 anonim válasza:
150 ezer??? Ez rohadtkevés! Főleg 10-20 év múlva nem fog érni semmit! Biztos, hogy dolgoznék továbbra is, csak több szabadidőt engednék meg magamnak :)
8/10 anonim válasza:
Kevés???150 ezer? Mihez képest?
A férjem 80 at keres, én 110 körül.De simán abbahagynám,ha havi 150 et kapnék.
9/10 anonim válasza:
ja, 150k pedig rohadt sok pénz :3
10/10 anonim válasza:
Azért bírom, hogy valaki simán rámondja, hogy kevés, mi kb egy hónapba élünk fele ennyiből anyukámmal... Ha az lenne a feltétel h vafy kapok 150et életem végéig de nem dolgozhatok mellette, és mondjuk az éves inflációval nem egészítenék ki akkor nem. Ha mellete dolgozhatok és minden évben emelnék a pénzt az éves infláció mértékével akkor egy darabig nem dolgoznék csak itthon a kertben valamit de ha lehetőségem lenne dolgoznék mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!