Te miert nem mentél sehova szilveszterkor? 18 l
Figyelt kérdés
Én mindig is itthon voltam nem is tervezek kesobb se szorakozni menni.es te?2017. dec. 31. 21:05
12/25 anonim válasza:
Nincsenek barátaim és egészen jól érzem magamat itthon is!
20f vagyok.
13/25 anonim válasza:
Gyökér, nyomorék vagyok. Ilyen emberel meg nem barátkozik senki. Így marad a 4 fal, és a "számítozás".
14/25 A kérdező kommentje:
Nekem sincsenek barátaim.
2017. dec. 31. 21:51
15/25 anonim válasza:
Nincsenek barátok kis faluban nincsek olyan emberek...
16/25 Clay Morrow válasza:
Eléggé megcsappant a haveri köröm, nem hívtak sehova, de ha hívtak is volna nem mentem volna sehova. Minden évben ez van. Volt időszak mikor hívtak, de sosem mentem el, így mára már senki se hív.
17/25 anonim válasza:
Mert nem szeretek buliba járni, amúgy sem megyek egész évben. Jobban szeretek a családdal ünnepelni, a meleg szobában, mint a hidegben, a sok idegen részeg között.
L/19
18/25 anonim válasza:
Én már évek óta így töltöm a szilvesztert. :P
19/25 anonim válasza:
Engem régebben sem szokott elkapni a szilveszteri őrület. Vége egy évnek, kezdődik egy új. És?
20/25 anonim válasza:
Egyrészt nincs senki akivel elmehetnék, másrészt pedig én inkább otthonülő típus vagyok. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!