Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te miert nem mentél sehova...

Te miert nem mentél sehova szilveszterkor? 18 l

Figyelt kérdés
Én mindig is itthon voltam nem is tervezek kesobb se szorakozni menni.es te?
2017. dec. 31. 21:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
61%
Mert egy nincs semmi haveri köröm és egy kis faluban élek. Ráadásul idén nincs mit ünnepelnem mert rosszul végződött az év és jövőre is folytatódni fog...
2017. dec. 31. 21:06
 2/25 anonim ***** válasza:
60%
egyetemi vizsga, rögtön 3 az első héten.
2017. dec. 31. 21:07
 3/25 anonim ***** válasza:
64%
Nincs haver kb ez az oka.
2017. dec. 31. 21:08
 4/25 anonim ***** válasza:
45%
Lusta vagyok barhova is menni, pedig rengetegen hivtak bulizni.
2017. dec. 31. 21:09
 5/25 anonim ***** válasza:
69%
Tegnap este óta megy a hasam, hányok, és be is lázasodtam. Már kicsit jobban vagyok, remélem, hogy hamarosan el tudok aludni.
2017. dec. 31. 21:10
 6/25 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom neked megmagyarázni, mert magam sem értem.

Vannak, voltak haverjaim, barátaim, buliztunk amikor kedvünk volt, de szilveszterkor nem szerettem eljárkálni.

Összesen talán 2x ha elmentem, az is csalódás volt, mert untam, ezért nem megyek sehova.

De a legfontosabb:

A kutyám nagyon fél ilyenkor és nem hagyom egyedül.

2017. dec. 31. 21:13
 7/25 anonim ***** válasza:
69%
Nincsenek barátaim, szóval nem is lenne kivel mennem, bár még ha lennének is és elhívnának szilveszterezni, szerintem akkor se szívesen mennék. Nem szeretem a tömeget, utálom az alkohol ízét is és nekem ezerszer jobb szórakozás megnézni itthon egyedül egy filmet, mint táncikálni meg leinni magam egy rakás idegen között, ahol ráadásul akkora hangzavar is van, hogy beszakad a dobhártyám. 19l
2017. dec. 31. 21:13
 8/25 anonim ***** válasza:
57%
nincs kedvem
2017. dec. 31. 21:14
 9/25 anonim ***** válasza:
49%
Több oka van. Nem nagyon vannak barátaim (vagyis vannak, de nem ilyen eljárunk mindig mindenhova, inkább suliban és/vagy neten haverkodunk), ezen felül emetofóbiás vagyok (félek a hányástól, látni, hallani, átélni egyaránt), és mint tudjuk egész évben itt van a legjobb sansz átélni hányással kapcsolatos élményeket. Antialkoholista is vagyok, valamint hideg és köd van odakinn. Valamint családi körben jól érzem magam, és tudok most hajnalig zavartalanul foglalkozni gépes dolgokkal.
2017. dec. 31. 21:15
 10/25 anonim ***** válasza:
53%
Láz miatt.
2017. dec. 31. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!