Szilveszterkor nem megyek sehova mi olyan hihetetlen ebben hogy még hazugsággal is vádolnak a hátam mögött?
Osztályomban többen megkérdezték hova megyek szilveszterkor. És én őszintén válaszoltam: sehova. Mert valóban nem is megyek sehova.
Erre nem hisznek nekem (na ne má .... ne mondd má...) sőt olyan is van aki a hátam mögött megvádolt hazugsággal hogy mekkora bunkó vagyok hogy még ezt se mondom el és hazudok.
Pedig nem hazudok. Nem megyke sehova, életemben nem voltma még sehol szilveszterkor. Otthon tollasbál... ágy és szunya ahogy egy átlag mezei napon.
Mi ebben a hihetetlen?
nálunk is azzal menőznek hogy már 13 éves koruktól külön szilvesztereznek ..
aki mást csinál azt meg lenézik , sőt bolondnak tartják pff
sajnos ez iylen elég korlátoltak egyesek.
Ha nem hiszi el akkor mi van? Semmi, majd elhiszi utána talán, ha meg nem akkor nem, éljen ezzel a tudattal, hogy " bulizni voltál " aztán kész.
Én sem szoktam semmit sem csinálnis zilveszterkor, de nem izgat, hogy ki hiszi el vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!