Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én nem megyek szilveszter...

Csak én nem megyek szilveszterkor sehová? Nagyon égő? 20l

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem inkább itthon maradok, mert nincs jó társaságom szórakozni. Olyanokkal meg nem fogok elmenni akiket alig ismerek, vagy nem bírok. Meg nincs is kedvem alkoholizálni. Mi értelme van hogy berúgsz mint egy állat, és aztán nem is érzékeled hogy szilveszter van? Vagy egy discoban végigtombolod az egész estét? Bármelyik hétvégén meg lehet tenni. 3 szilveszter volt amikor elmentem bulizni, de egyik se volt jó. Régen kiskoromban mindig néztük az ablakból a tűzijátékokat, főztünk, ettünk, ittunk, új év napján elmentünk szánkózni, most meg miről szól? A berúgásról és a másnaposságról. Inkább ülök itthon és sorozatozok. Meg pénzem sincs iszogatni meg bulizni... Nagyon égő?
2016. dec. 20. 16:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Ezt úgy kérded, mintha valakinek is lenne köze ahhoz, hogy hová mész szilveszterkor... Miért lenne égő?
2016. dec. 20. 16:54
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Azt csinálsz amit akarsz.
2016. dec. 20. 16:58
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Én nem csak szilveszterkor nem megyek sehová hanem egyetlen hétvégén sem... Semmi kedvem az emberekhez....
2016. dec. 20. 17:03
 4/12 anonim ***** válasza:
12%

Inkább bemagyarázod, hogy de sz*r menni, mert nem teheted meg, nem? Ès inkább azt mesèled be magadnak, hogy nem is akarsz.

Mi sem akarunk.

Bevásároltunk a fèrjemmel jò pár 10 ezerèrt ès átjön 8 barátunk. De engem nem is izgat, hogy ki mit gondol, mit csinálok. De lehet berùgok, ha ùgy tartja kedvem, nem más ìtèli meg mi a jò ;)

24N

2016. dec. 20. 17:05
 5/12 anonim ***** válasza:
47%

Ez is csak egy nap..Év évek óta semmi különöset nem csinálok 31-én..

"

Ez is csak egy nap, nem a világ vége; a kedvedet ne törje meg

Lenyeled keresztbe, holnap vége, új nap indul, vége lesz "

2016. dec. 20. 17:06
 6/12 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Én sem csinálok semmit évek óta szilveszterkor.

Nincs is kedvem hozzá meg nincs is kivel.

Barátnőim valószínűleg a barátjukkal lesznek így velük nem tudok lenni.

Egyáltalán nem égő ! Én is nézek majd filmet és iszok pezsgőt. Ha gondolod privátban beszélhetünk szilveszterkor ha lesz kedved :)

25/L

2016. dec. 20. 18:45
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem gáz, lehet, hogy én sem megyek, teljesen megértelek. :)

Hölgyek, írhattok, ha gondoljátok. Még a végén csak összehoznánk egy beszélgetős, kölyökpezsgős pizsamapartit. :D

28F

2016. dec. 20. 19:16
 8/12 anonim ***** válasza:
17%
Én eddig se mentem sehová, ezúttal sem fogok. Legutóbb animét néztem, majd elkezdtem valamit rajzolni egy pár sör mellett, ami azóta is ugyan ott tart ahol akkor félbemaradt, szóval talán ezúttal pedig azt folytatom.
2016. dec. 20. 19:52
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Hiába pontoztok le igazam van.

Ha nem érdekelné, akkor nem kérdezgetné itt, hogy égőe.

4es voltam ;)

2016. dec. 20. 21:09
 10/12 anonim ***** válasza:
No de vajon ki az a fogyatékos abortuszszökevény aki itt kb mindenkit lepontozott?
2016. dec. 21. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!