Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én nem megyek szilveszter...

Csak én nem megyek szilveszterkor sehová? Nagyon égő? 20l

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem inkább itthon maradok, mert nincs jó társaságom szórakozni. Olyanokkal meg nem fogok elmenni akiket alig ismerek, vagy nem bírok. Meg nincs is kedvem alkoholizálni. Mi értelme van hogy berúgsz mint egy állat, és aztán nem is érzékeled hogy szilveszter van? Vagy egy discoban végigtombolod az egész estét? Bármelyik hétvégén meg lehet tenni. 3 szilveszter volt amikor elmentem bulizni, de egyik se volt jó. Régen kiskoromban mindig néztük az ablakból a tűzijátékokat, főztünk, ettünk, ittunk, új év napján elmentünk szánkózni, most meg miről szól? A berúgásról és a másnaposságról. Inkább ülök itthon és sorozatozok. Meg pénzem sincs iszogatni meg bulizni... Nagyon égő?
2016. dec. 20. 16:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én se megyek sehova, de otthol istenesen beb.szok.
2016. dec. 21. 22:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi sem megyünk sehova.

Karácsonyra vettünk maguknak egy Smart TV-t, előfizettünk Netflixre (most 30 napig ingyenes) és azon fogunk sorozatokat nézni barátommal.

Már ki is néztük magunknak a Stranger Thingset, meg a Daredevilt. :)

Egyébként én örülök is hogy nem kell mennem sehova. Nincs is jobb annál amikor bekuckózhatok a TV elé, és sorozatot nézek. :D

2016. dec. 23. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!