Ti hogyan dolgozzátok fel azt hogy kedden megint menni kell iskolába vagy dolgozni?
Figyelt kérdés
én egy képzésre járok de oda is mindennap menni kell és nem tudom feldolgozni hogy letelik a 16 nap szabadságom. Komolyan mondom már semmi kedvem élni se, megint menni kell mindennap te jó isten.2017. dec. 31. 17:17
11/23 anonim válasza:
Hát én elég könnyen! Még vagy 2 évig biztos itthon leszek 😉😬
12/23 anonim válasza:
Szerinted a társadalomnak az a dolga,hogy mindig otthon punnyadjon?
Ha nem jönne busz,mert a sofőrnek nincs kedve vezetni,vagy nem sütne kenyeret a pék,mert ki van idegileg hogy dolgozni kell,stb.,stb.,akkor te lennél a legjobban felháborodva.
Mi lesz veled,ha majd családod lesz,jönnek a számlák,dolgozni kell,meg ilyenek?
Szóval dolgozd csak fel szépen,és kedden indulás!
13/23 anonim válasza:
Szerdán suli. Nekem sincs kedvem menni, pedig tanár vagyok.
15/23 A kérdező kommentje:
Semmi kedvem, fel kéne robbantani ezt az egesz bolygot. Bárcsak kipusztulna minden!!!!!
2017. dec. 31. 22:52
16/23 anonim válasza:
Valahogy csak túlélem, végülis minden év így indul.
17/23 anonim válasza:
Ja amúgy sokan irták, hogy mi lesz veled ha dolgoznod kell ? Én se szeretek menni iskolába de menni kell mint a munka, bár a munkából is van olyan ami könnyebb mint az iskoka
18/23 anonim válasza:
2-a itt kötelező szabadnap, hogy mindenki teljesen kijózanodhasson :)
20/23 anonim válasza:
Én dolgoztam karácsony mind 3 napján meg szilveszterkor is.És lefeküdtem 6 nővel. Én bulinak láttam a munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!