Ti hogyan dolgozzátok fel azt hogy kedden megint menni kell iskolába vagy dolgozni?
Figyelt kérdés
én egy képzésre járok de oda is mindennap menni kell és nem tudom feldolgozni hogy letelik a 16 nap szabadságom. Komolyan mondom már semmi kedvem élni se, megint menni kell mindennap te jó isten.2017. dec. 31. 17:17
1/23 anonim válasza:
Sehogy, 1 hete még dolgoztam, nem nagy kiesés.
2/23 anonim válasza:
Várom. Túl akarok lenni mindenen...
3/23 anonim válasza:
már egy hete letargiás vagyok. hányingerem van már most.
4/23 anonim válasza:
Mi lesz veled, ha dolgozni kell :D :D :D
Nem lesz nyári, őszi, téli, tavaszi szünet... de nemám! :)
Lesz pár nap leállás, és hajrá!
6/23 anonim válasza:
Szerdán kell menni iskolába HA jól tudom HA és mégegyszer mondom HA jól tudom !!!
7/23 A kérdező kommentje:
Nekem kedden kell menni.
2017. dec. 31. 18:07
8/23 anonim válasza:
Annyira depi vagyok hogy öngyi leszek.
9/23 anonim válasza:
Nekünk szerdán kell menni :) De amúgy szomorú vagyok miatta, már most gyomoridegem van...Pláne, hogy szerdánként egy olyan tanárral vagyunk szinte egész nap, akit nem igazán szeretek..És az érzés kölcsönös :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!