Ti hogy vagytok ezzel?
Üdv.
Amikor lerakjátok a cipőtöket.. ti is mindig törekedtek arra, hogy szépen egymás mellett legyenek? Én utálom ha ferdén van az egyik.. vagy a másik.. tehát nem pont úgy vannak ahogy kéne.. ilyenkor mindig addig igazítgatom, amíg meg nem felel(nek) az igényeimnek..
Fontos az is, hogy a két cipő ne pontosan egymás mellett legyen, mert minimum 1 centiméter távolság kell a kettő között. Annyira zavar, ha egymáshoz ér a kettő..
Sőt, az is fontos, hogy a cipőfűzők ne érjenek le semmilyen formában a földre/akármire, mert az is idegesítő tud lenni szerintem. Meg hát összevissza se legyen a fűző, például belerakom a cipő belsejébe azt a kis részt.. de nem gyűröm bele mert az is elég rossz.. Továbbá úgy gondolom, hogy fontos a jól megválasztott hely is, ne legyenek útban, és ne legyenek olyan helyen ahol "vonzzák a figyelmet".. de eldugva se jó tartani őket, mert nem találom meg őket.
Ti hogy vagytok ezzel..?
19 F
Ugyanilyen vagyok.
Plusz terítőket, törölköző, függöny minden ugyanígy rendezetten.
Lábasok, tányérok is nagyság szerint.
Távirányítók is egy irányba, pontosan egy sorba igazítva.
Stb. Mindennel.
Én sem csak a cipőkkel vagyok így, rengeteg dologgal.. szerintem már beteges.. néha annyira tökéletesen akarok mindent.. Beképzelek magamnak dolgokat..
A "gyenge" emberek nem figyelnek a részletekre úgy gondolom.. próbálok erős maradni. Nem mindig sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!