Gáz, ha nem sajnálom az öngyilkosokat, csak a hozzátartozóit? Ti hogy vagytok ezzel?
Elegge meg tud erinteni a halal tema, de az ongyilkossag egyaltalan nem. Szerintem csak igy menekulnek el a gyavak, hozzatartozokra nem gondolva.
Sulinkbol par napja ongyilkos lett egy lany, es mondtam baratnomnek, hogy nem sajnalom a csajt, es o meg azt valaszolta hogy de bunko vagyok. Tenyleg az lennek? Mert igazabol megertem, ha valaki nehez idoszakot el at, de ez nem megoldas.
az öngyilkosság a gyengék megoldása, nem elég erősen élni és gyáván elmenekülnek
nem rég egy ismerősöm (család apa volt!), lett öngyilkos, azért elrontotta a kedvemet, eléggé lehangolt voltam, de csalódtam benne, azt hittem több esze van ennél és erősebb
én is álltam közel hozzá olyan időszakomban, de én szerencsére soha nem gyengültem el annyira, hogy meg is tegyem
sok esetben részben a család tehet erről, főleg fiataloknál
#2:
te megint az vagy aki az apja miatt sír itt, hogy mennyire erős volt?
gyenge és gyáva volt, eldobta az életét
Jobbat mondok. Én idegenek körében, akikhez semmi közös, hírből sem ismerem, azoknak semmilyen problémája nem érdekel, nem tudom igazán sajnálni őket.
De ha ismerősöm, ne adj isten, barátom lett öngyilkos, vagy történt vele valami szőrnyűség, azt abszolút sajnálnám.
Sajnos hibás volt ennek a közhelynek a kitalálása , h az öngyilkos gyáva. Nem az, ahogy más is irta iszonyú elszántság és bátorság kell a saját életösztönöd legyõzni es kilépni az életbõl.
Erre nem sok ember képes.
És lenézni egy öngyilkost nagyon embertelen dolog, azt jelenti hogy te más ember fájdalmait nem vagy hajlandó elfogadni , megérteni . Hogy lehet lenézni egy szenvedõ embert , kövekkel dobálni ?
Talan mindig könnyebb belerúgni a szenvedõbe, mint emberséges lenni egy pillanatra
Nem hangoztatom buszken, de mivel ez egy anonim oldal, ezert ki merem irni ide es masok velemenyet megkerdezni.
Vegulis nem arra van ez az oldal, hogy kerdest tgyunk fel?
Az emberek gyakran valamilyen beszűkült tudatállapotban lesznek öngyilkosok, néha elég egy komolytalan stresszhelyzet, és hogy akkortájt voltak olyan gondolatai és bumm.
Amúgy szerintem semmilyen halottat nem kell sajnálni, az rajta már nem sokat segít. (de nyilván ne hangoztasd, hogy érzéketlen vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!