Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem lehet, hogy azok, akik...

Nem lehet, hogy azok, akik megvetik az öngyilkosokat, csak féltékenyek, hogy egyeseknek megvan a bátorsága hozzá?

Figyelt kérdés
Talán legbelül MINDENKI meg akar halni? Nézz magadba, mielőtt egyből írnál.

2017. szept. 19. 21:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%
Nem értem azokat, akik megvetik az öngyilkosokat. Iszonyatos bátorság kell ahhoz, hogy az ember eldobja magától az életét. Én úgy gondolom, hogy aki megteszi, annak jó oka van rá. Az vizont gáz, amikor pl. valaki kisgyerekeket, családot hagy maga után, akik tőle függtek.
2017. szept. 19. 21:05
 2/15 anonim ***** válasza:
53%

Tévedés!

Már az hogy Mindenki meg akar halni.

Az hogy miért veti meg az aki meg veti az váltózó lehet.

2017. szept. 19. 21:06
 3/15 anonim ***** válasza:
50%

Én meg akarok halni, de KIZÁRTNAK TARTOM, hogy mindenki más is meg akar... Csak kevesen akarnak.

Miért lennének féltékenyek az emberek bárkire, akinek annyira pocsék az élete és/vagy a lelkivilága, hogy ki akarja magát nyírni?

Egyébként tényleg bátorság kell hozzá, hogy az ember megtegye, de tovább szerintem sokkal nagyobb bátorság...

2017. szept. 19. 21:16
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Nem, nem lehet. Másokról nem tudok nyilatkozni, de magamról igen: boldog vagyok, imádom a férjem, a lányom, az életem, minden tökéletes, úgy, ahogy van. Sosem dobnám el ezt magamtól szándékosan.

Egyébként nem ahhoz kell bátorság, hogy megöld magad, hanem, hogy túllépj a problémáidon, oldd meg őket és élj!

2017. szept. 19. 21:19
 5/15 anonim ***** válasza:
70%

Mi ez az öngyilkos láz mostanában?

Az öngyilkosság nem bátorság, élni, és megküzdeni a nehézségekkel, talpra állni egy reménytelennek tűnő helyzetből, az igen.

2017. szept. 19. 21:34
 6/15 anonim ***** válasza:
60%

Nem, nem szeretnék meghalni, köszi.

Elgondolkodtam, tulajdonképpen nem is irígylem őket. A 4. váloszolóval teljesen egyetértek.

2017. szept. 19. 21:42
 7/15 anonim ***** válasza:
64%
Ongyilkossagba a gyava ember menekul.
2017. szept. 19. 23:36
 8/15 anonim ***** válasza:
4%
Lehet
2017. szept. 20. 02:27
 9/15 anonim ***** válasza:
81%

Igen, irigy és féltékeny vagyok mindenkire, aki megöli magát!

(Nehogy elhidd)

2017. szept. 20. 06:54
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem.
2017. szept. 20. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!