Nem lehet, hogy azok, akik megvetik az öngyilkosokat, csak féltékenyek, hogy egyeseknek megvan a bátorsága hozzá?
Tévedés!
Már az hogy Mindenki meg akar halni.
Az hogy miért veti meg az aki meg veti az váltózó lehet.
Én meg akarok halni, de KIZÁRTNAK TARTOM, hogy mindenki más is meg akar... Csak kevesen akarnak.
Miért lennének féltékenyek az emberek bárkire, akinek annyira pocsék az élete és/vagy a lelkivilága, hogy ki akarja magát nyírni?
Egyébként tényleg bátorság kell hozzá, hogy az ember megtegye, de tovább szerintem sokkal nagyobb bátorság...
Nem, nem lehet. Másokról nem tudok nyilatkozni, de magamról igen: boldog vagyok, imádom a férjem, a lányom, az életem, minden tökéletes, úgy, ahogy van. Sosem dobnám el ezt magamtól szándékosan.
Egyébként nem ahhoz kell bátorság, hogy megöld magad, hanem, hogy túllépj a problémáidon, oldd meg őket és élj!
Mi ez az öngyilkos láz mostanában?
Az öngyilkosság nem bátorság, élni, és megküzdeni a nehézségekkel, talpra állni egy reménytelennek tűnő helyzetből, az igen.
Nem, nem szeretnék meghalni, köszi.
Elgondolkodtam, tulajdonképpen nem is irígylem őket. A 4. váloszolóval teljesen egyetértek.
Igen, irigy és féltékeny vagyok mindenkire, aki megöli magát!
(Nehogy elhidd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!