Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem lehet, hogy azok, akik...

Nem lehet, hogy azok, akik megvetik az öngyilkosokat, csak féltékenyek, hogy egyeseknek megvan a bátorsága hozzá?

Figyelt kérdés
Talán legbelül MINDENKI meg akar halni? Nézz magadba, mielőtt egyből írnál.

2017. szept. 19. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

nem

én álltam a szakadék szélén, de nem voltam annyira gyenge, hogy megtegyem

az élethez sokkal több erő kell! hisz az öngyilkosságot megtenni nem nehéz, én tudom álltam elég közel hozzá

beszélgettem több olyan emberrel akik próbálkoztak is vele, 2-3 sikertelen kísérlettel maguk mögött mondták, hogy megtenni nem nehéz, de utána felkelni, tovább élni már az

2017. szept. 20. 07:53
 12/15 szenes43 ***** válasza:
55%

Magam úgy gondolom hogy aki készül rá az egy folyamat. Mindent számba vesz ezerszer hogy valami megoldást találjon. Mikor tényleg eljut a fizikai megvalósításig,és nem a 2x3x-i kísérletezgetésig,nos akkor annyira beszűkült tudatállapotban van hogy gépiesen végrehajtott eseménysor eredménye a halála.

Az élőlényekben s így az emberben is ott rejlik egy életÖSZTÖN amit tudatánál lévő ember sosem fog tudni kikapcsolni. Ez 10mp. alatti vagy hetekig tartó tudati egy pontra való fókuszálás eredménye a test totális elvetése.

2017. szept. 20. 08:35
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

Én már minden lehetséges megoldást átgondoltam és próbálkoztam is 1000x, megoldani a problémáimat, de nem változott semmi, csak egyre rosszabb. Én irigylem, akik elég bátrak hozzá, mert én még nem mertem megtenni, és gyűjtöm a bátorságot, hogy hogyan tudnám.

37/F

2017. szept. 21. 11:39
 14/15 anonim ***** válasza:
73%
Én tisztelem azokat az embereket, akiknek volt bátorságuk megtenni, amikor felismerték, hogy fölöslegesek és teher mindenki számára.
2017. nov. 24. 00:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Az eutanázia az egyetlen, amire azt mondom, hogy oké, ha valóban olyan a betegség, hogy nincs gyógymód, és már csak hosszú szenvedés lenne a biztos halálig. De csak úgy eldobni az életed, mert rosszul mennek a dolgok, és gyáva vagy lusta vagy erőfeszítéseket tenni, hogy jobb legyen, az nem bátorság.
2017. nov. 24. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!