Ti hogy vagytok ezzel a zsidózással?
Én pl. azt nem bírom ha valaki úgy írja azt hogy Magyarországon hogy magyar országon.
Különbözőek vagyunk, mások az igényeink. Te a zsidózást nem bírod, én meg a kritikán aluli helyesírást.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem lehet büntetlenül zsidózni. Most vágtak meg egy csávót 120 rugóra mert zsidózott egy fórumon, és egy másik ellen pedig most indított a TEK eljárást.
ma 15:37
Na megérkezett már egy nagyokos ezt vártam helyesírási probléma 1 pont már csak azt várom hogy ki hülyéz le
ma 15:37
magyar országon,magyar országon,magyar országon,magyar országon,magyar országon,magyar országon,magyar országon,magyar országon,magyar országon,magyar országon,magyar országon
Tessék egészségedre :D :D :D
ma 16:24
Sajnos sok olyan dolog ellen lépnek fel törvénnyel amit szerintem az ember maga dönthetne el hogy akarja e vagy nem csak hát ebben a világban mindenkire megpróbálnak szabályokat erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!