Ti hogy vagytok ezzel? Vagy csak én vagyok így? (Többi lent)
Jó ha vársz vele, de ez a házasságig dolog azért túlzás. Nem kell korhoz meg ilyen dolgokhoz kötni, akkor csináld, amikor te jónak tartod.
Lehet hogy 30 évesen fogsz megházasodni például. Egy 20 év feletti férfi sem fog veled maradni huzamosabb ideig szex nélkül sajnos. Ilyen az élet.
A szüzesség a nő koronája, kincse.
Jah, a szűzhártya egy kötőszövet, aminek nincsen igazi funkciója.
Amúgy szerintem te csak trollkodsz.
Ha meg nem: tényleg ne siesd el a szex dolgot. Én 20 évesen kezdtem el a nemi életet, és nem érzem, hogy bármit kihagytam volna. Egyszerűen előtte nem érdekelt annyira a dolog. Persze sokat szívattak emiatt, de túltettem magamat ezen.
De házasság előtt szerintem érdemes "próbálkozni", mert a végén kifogsz valami kreativitás nélküli emberkét, és a szex csak nyűg lesz egész életedben (vagy a kifogott emberkének lesz nyűg, mert merev leszel).
Igaza van az elsőnek illetve, egy házasság is akkor működik jól ha a szex is jó. És nem biztos h erre a nász éjszakán kell rájönni h működik e a dolog vagy sem.
Nagyon jó ha várni akarsz vele, tényleg csak olyannak add oda magad aki megérdemel, sztem nem kell ezzel a házasságig kitartani. Ha azt megérzed h kihez akarsz férjhez menni, azt is megérzed, h kivel akarsz lefeküdni, mivel ahogy látom nem félsz nemet mondani és ez remek.
Nálad valamivel idősebb vagyok, még szűz.
De az első válaszadóval kell egyetértenem. Nem tudom elképzelni, hogy csak úgy lefeküdjek valakivel, de azt sem, hogy anélkül házasodjak meg.
Elég gyakori válási ok a rossz nemi élet.
A szüzesség a nő koronája, kincse mondatoddal sem értek egyet.
Én valódi értéknek a tudásomat, a jellememet tartom. A szüzesség egy múló dolog, az amilyenné formálod magad nem.
Bár én a szexre sem úgy gondolok, hogy "én adok" vagy "tőlem vesznek el" valamit. Jó esetben egy kölcsönös dolog, aminek célja mindkét fél élvezete.
Borzalmasan degradáló, nőgyűlölő maradvány-nézetnek tartom, hogy a nő értékét a szüzessége határozza meg. Ettől függetlenül, aki vallási okokból csak szűzen házasodik (férfiaknál is így illik akkor már), annak lelke rajta, tegye, csak másokra ne akarja ráerőltetni (így ezt a neveltetést károsnak tartom, amit kaptál, a saját döntésedet nem).
Nyilván 15 évesen ráérsz várni a szex témával, én sem tartom jó ötletnek, hogy 13-14 évesen már orrba-szájba keféljenek a gyerekek. Sőt, nyilván az is alap, hogy nem mindegy kivel veszted el, milyen körülmények közt, mennyi idő járás után, milyen érzelmi-szellemi érettséggel, ez lehet, ha tetszik, értékmérő az emberre nézve (nem a nőre, nemfüggetlen).
Viszont nagyon szigorúan vallásos férfiakon kívül nem sok jelentkező lesz így rád - ez az egyik hátrány, eléggé leszűkíted a kört.
A másik, hogy tetszik, vagy sem, egy jó párkapcsolatban és ugyanígy egy jó házasságban NAGYON fontos szerepet kap, hogy a felek szexuális igényei milyenek, mennyire pendülnek egy húron ebben, a nemi élet minősége és mennyisége olyasmi, ami ha nem működik jól, bizony rámehet a házasság (jobb esetben meg lehet terapeutához járni), ez pedig nem olyasmi, amit előre meg tudtok majd jósolni úgy, hogy sose próbáltátok a szexet, ez időközben derül ki. Nyilván már összeszokott pároknál is előfordul, hogy megváltozik a nemi életük vagy egyik fél szexuális érdeklődése megcsappan, a másiké nem, ott is nagy gondok vannak, de itt még egy hozzávetőleges "mihez képest" sincs. Biztos működik páraknál így, de nem tartom jó ötletnek.
" Egy 20 év feletti férfi sem fog veled maradni huzamosabb ideig szex nélkül sajnos. Ilyen az élet."
Ez nem feltétlenül így van. Nagy többségre igaz, de nem mindenki ösztönlény ám, hogy szex nélkül megáll a világ, megyek megcsalni a barátnőmet..
Azért a 13-14 évesen összefekvés és a házasságig szüzesség között még ott van a felelősségteljes nemi élet komoly partner(ek)kel.
Nem kell végigdugni a fél várost, de ha megtalálod a társad, akkor ezen a téren is meg kell ismerned. Ráadásul szerintem együttélés nélkül megházasodni felelőtlenség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!