Kisgyermekes szülők, ti ezzel hogy vagytok?
Na,már most.Sok előnye van,ha egy fiatal lány tanítja a gyerekeket,mert ő nincs begyöpösödve,tud játékosan magyarázni.Hátránya is van bizony a dolognak.Ugyanis gondold csak át:
1.Mit csinálsz akkor,ha a gyereket csak a szülei kényszerítik rá a nyelvtanulásra?
2.Honnan tudod,hogy mennyit tud figyelni a gyerek?Mi van akkor,hogyha nálad derülne ki valami probléma a kisgyereknél?Például,hogyha SNI-s,vagy ehhez hasonlók,de például te nem értenéd,vagy nem vennéd észre,hogy baj van,csak rosszul teljesítene a kicsi.
3.Mi lenne a mérce?Mennyit tanítanál?
4.Szivesen elvennéd azt a pénzt,ha tudod,hogy te magad is bizonytalan vagy?
Vágj bele,ha van kedved!Én mondjuk túl nagy felelősségnek érzem azt,hogy például ovisokat is tanítanék..NEM!Hiába van meg hozzá nekem is a tudásom(nekem németből).
Megérné a pénz miatt belevágni,de a kockázata egy kicsivel nagyobb.Ovisokat semmiképp ne korrepetálj!
Amúgy mi van akkor,ha egyszer véletlenül hibázol valamit(ismétlem véletlenül!),és esetleg az egyik szülő kiveri a hepajt,mert túl primitív emberről van szó?
Egy anya apró dolgokon is hisztizik,főleg egy kisgyerek anyukája.Esetleg ebből egészen rosszul is kijöhetsz.
Vagy esetleg te unod meg a dolgot..
Nekem ugyan nincs gyerekem, még de imádom őket én is.
Én szerintem inkább Hozzád járatnám a gyerekem külön angolra, mint egy középkorú, idegileg tönkrement emberhez, akinek van pedagógus végzettsége.
Csak női tanárhoz engedném a gyerekem az, hogy fiatal vagy megint jó pont. Nyelvvizsga, szereted a gyerekeket.
Szerintem vágj bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!