Ha nyernél 10 milliót egy sorsjegyen, mit csinálnál a pénzzel?
10 millió olyan "sok de mégis kevés" pénz.
A mindennapi élethez most is meg tudom venni azt ami kell. Fizetem az albérletet, félreteszek pénzt, fenn tudnék tartani egy olcsóbb kocsit.
Én azt csinálnám, hogy vennék egy lakást hitelre, a 10 millió + többi megtakarításom lenne az önerő, a hitelt úgy törleszteném hogy szobát kiadok benne albérletbe. Így pár év múlva hitelmentes, saját lakásom lenne 30 pár évesen.
Másik opció hogy befektetném.
Jó befektetésekkel, viszonylag biztonságosan éves szinten olyan 10% hozamot össze lehet szedni adózás után is. Az 10 milliónál évente 1 millió forint. Olyan mintha havi szinten +100 ezret keresnék. Ez már lefedi az éves albérleti költségeimet, innentől a fizetésem nagy része megmarad és még több pénzt tudok befektetni.
Nem olyan sok pénz az.
Az olcsó lakás és albérlet dolog nem rossz ötlet, de 10 millióért nem lehet valami jó lakást kapni.
Autóból elég szépet lehet venni annyiból, de arra meg sajnálnám, és a jelenlegit is szeretem.
Eltenném szerintem a bankba, hagy kamatozzon. Elmennénk nyaralni maximum a családdal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!