Ha visszamehetnél az időben 5 évet, mit csinálnál másként?
Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 19:13
1/17 anonim válasza:
én erősebben ráhajtanék az érettségire és visszamennék a lovasiskolámba, amit 10 éve hagytam abba.
2/17 anonim válasza:
Törődnék a párommal, és megkérném, hogy írjon végrendeletet.
2 éve hagyott itt, az örökösök meg ki akarnak tenni a házból.
3/17 anonim válasza:
Én legalább 15 évet mennék vissza és nem a rossz fiúkhoz vonzódnék, hanem a szolid, odaadó partnerhez. :)
4/17 anonim válasza:
Azonnal abbahagynám a már megkezdett OKJ-t és belekezdenék abba amibe ~2,5 éve kezdtem bele.
5/17 anonim válasza:
Nekem 5 év kevés a baromságaim elkerüléséhez.
10-15 év kellene.
6/17 anonim válasza:
Nem ismertem volna meg az exem, illetve lehet más szakra jelentkeztem volna az egyetemen :) hamarabb elkezdeném a nyelvvizsgákat csinálni
Máson nem változtatnék
22N
7/17 anonim válasza:
Kicsit egészségesebben élnék, kb fél éve váltottam életmódot és sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Lehet azt nem ártott volna már akkor. Jhaa és nem szoknék vissza 2012-ben a cigire. Mert most szokhattam le tavaly másodjára is.
8/17 anonim válasza:
Igyekeznék minden erőmmel megváltoztatni a középiskolai tanulmányaimhoz való hozzáállásomat. Most eléggé szopok. Máson nem változtatnék.
9/17 anonim válasza:
Felöltöznék rendesen, hogy ne kapjak tüdőgyuszit, és kerüljek kórházba, mert előtte normális voltam, aztán rohamosan hízni kezdtem:( És próbálnék jobb kapcsolatot kialakítani az osztályommal.
15/l
10/17 anonim válasza:
Jobban ráfeküdnék a tanulásra és rászoktatnám magam a rendszeres testmozgásra. Most már eléggé szenvedek a korábbi hanyagságom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!