Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha visszamehetnél az időben 5...

Ha visszamehetnél az időben 5 évet, mit csinálnál másként?

Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 19:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%

Semmit. Jól sikerült az elmúlt 5 év.

Ha 10-et ugranék vissza ott változtatnék.

2017. máj. 23. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

Nem ennék annyit. Kb 5 éve lefogytam 20 kg-t de aztán elkezdtem enni és mára 77 kg vagyok :(

Nagyon rossz :/

2017. máj. 23. 20:36
 13/17 anonim ***** válasza:
15%

Ha napra pontosan mehetnék vissza, akkor szeptembertől kezdeném az utolsó évemet a gimiben.

A töritanulásra kicsit jobban ráfeküdnék az érettségi előtt, mert csak annál a tantárgynál nyúltam nagyon félre és épphogy csak átrugdostak egy kettessel.

Mondanám, hogy próbálnék nagyobb tiszteletet kivívni az osztályban, ugyanis elég mostoha sorsom volt, de szerintem az utolsó évben ezzel már hiába is próbálkoznék. Mindenesetre pár alkalommal jobban megvédeném magam, mint akkor.

A gimi után viszont elszegődtem egy 2 éves OKJ képzésre, azt viszont imádtam, úgyhogy azon nem is nagyon variálnék semmit, csupán élvezném, hogy újra átélhetem :)

23/F

2017. máj. 23. 20:42
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
Többet tanultam volna és egy normális iskolába mentem volna 8. után, nem egy szakközépiskolába, ahol év végén 3,4-es átlaggal a mi osztályunknak van még így is az évfolyamban a legjobb átlaga..
2017. máj. 23. 20:43
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem jöttem volna össze a mostani exemmel, iszonyúan tanulnék, hogy jó érettségit írjak és orvos lehessek.
2017. máj. 23. 21:45
 16/17 anonim ***** válasza:
70%
Azonnal kimennék külföldre. Helyette egyetemre jöttem, mondván itthon akarok maradni. Az egyetem színvonaltalan, gyakorlatiatlan és a szívatásról szól. Az ország meg egy élhetetlen szemétkupac, tele rosszindulatú emberekkel.
2017. máj. 24. 02:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem töltenék mégegy félévet az egyetemen, hanem rögtön átmennék máshova, pestre, és szarrá partiznám az agyam.
2017. máj. 24. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!