Mi lenne az elso lepesed, ha megnyerned a lottot, es 3mrd forint a szamladra kerulne?
Először is, senkinek nem szólnék, csak a barátnőmnek. Másodszor vennék 4-5 lakást Budapesten és kiadnám albérletbe. Ebből már annyi pénz jönne be havonta, hogy életem végéig meg tudnék normálisan élni belőle, csak annyi dolgom lenne, hogy beszedjem az albérleti díjakat, és időnként ellenőrizzem a lakásokat.
Aztán magamnak vennék (vagy építtetnék) egy lakást valahol vidéken, közel egy nagyvároshoz, de annyira távol, hogy a közelemben ne nagyon legyenek szomszédok. Olyan nagy házat építtetnék, hogy az összes közeli rokonom elférjen benne kényelmesen. Vennék egy nagyon jó autót. Aztán többször is körbeutaznám a Földet néhány évig. Végül hazajönnék, a maradék pénzt lekötném, és csak az albérletek díjaiból élnék. Soha többet nem dolgoznék, csak a kedvenc időtöltéseimnek élnék...
Én valószínűleg beutaznám a világot néhány 10 millióból.
Ja és soha többé nem dolgoznék.
Amúgy meg, nekem szerencsém van mert nincsenek nagy igényeim, csak szeretnék szép tájakon járni és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!