Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lenne az elso lepesed, ha...

Mi lenne az elso lepesed, ha megnyerned a lottot, es 3mrd forint a szamladra kerulne?

Figyelt kérdés
Semmi alszentseg.
2017. dec. 27. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nagyon nem érdekelne...bizonyára utalnék erre arra pár közeli emberkének életük megkönnyítéséül, aztán ennyi...
2017. dec. 27. 21:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, amit rögtön meg akarnék valósítani. Nyilván örülnék, hogy már nem szorulok a családom támogatására, hanem én segíthetek nekik, de alapvetően ugyan úgy folytatnám az életem.
2017. dec. 27. 22:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Befektetném valamibe.
2017. dec. 27. 23:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Álszentség nélkül valamennyit adnák belőle rokonoknak családonként pár milliót (de nem árulnám el nekik honnan van) és jótékony célra szintén pár milliót (nem lelkiismeret furdalásból). Így is maradna nagyon sok. A pénzzel kapcsolatban már van tapasztalatom mert kerestem is és vesztettem is el aránylag sokat. Ezért a maradékot nem herdálnám el. Saját cégbe fektetném és néhány dolgot valóra váltanék. Nem Ferrari vagy hasonlókra gondoltam de szeretnék valahol élni és ezt ebből meg tudnám valósítani (és ott vállalkozni).
2017. dec. 28. 00:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Kivennék két hét szabit.
2017. dec. 28. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Először is, senkinek nem szólnék, csak a barátnőmnek. Másodszor vennék 4-5 lakást Budapesten és kiadnám albérletbe. Ebből már annyi pénz jönne be havonta, hogy életem végéig meg tudnék normálisan élni belőle, csak annyi dolgom lenne, hogy beszedjem az albérleti díjakat, és időnként ellenőrizzem a lakásokat.

Aztán magamnak vennék (vagy építtetnék) egy lakást valahol vidéken, közel egy nagyvároshoz, de annyira távol, hogy a közelemben ne nagyon legyenek szomszédok. Olyan nagy házat építtetnék, hogy az összes közeli rokonom elférjen benne kényelmesen. Vennék egy nagyon jó autót. Aztán többször is körbeutaznám a Földet néhány évig. Végül hazajönnék, a maradék pénzt lekötném, és csak az albérletek díjaiból élnék. Soha többet nem dolgoznék, csak a kedvenc időtöltéseimnek élnék...

2017. dec. 28. 16:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Én valószínűleg beutaznám a világot néhány 10 millióból.

Ja és soha többé nem dolgoznék.

Amúgy meg, nekem szerencsém van mert nincsenek nagy igényeim, csak szeretnék szép tájakon járni és ennyi.

2017. dec. 31. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!