Mi lenne az elso lepesed, ha megnyerned a lottot, es 3mrd forint a szamladra kerulne?
Vennék egy házat magamnak és a barátnőmnek, egyet a barátnőm legjobb barátnőjének, egyet a barátnőm barátnőjének a családjának, egyet anyámnak és az öcsémnek is. Talán még apámnak is vennék egy házat, de azon még gondolkodnék. Ja és ez mind egy utcában lenne.
Magamnak vennék egy teslát és a mostani kis 1.1-es peugeot 306-osomat megtuningolnám és úgy talán lenne benne annyi erő, hogy közlekedni lehessen vele.
A szülőknek adnék belőle, tesóm szeret tanulni adnék neki vagy 3 felsőfokú nyelvvizsgára valót, meg a zsebébe annyit amennyiből itthon még befejezi a tanulmányait és külföldre megy.
Nagyobb állatmenhelyeknek utalnék még, és utána jönnék én. Nehéz volna a választás hogy maradjak-e vagy Kanadában boldoguljak tovább, ennyi pénzből rövid távon úgy élhetnék hogy hirtelen bele sem tudok gondolni.
Imádom a szép nőket, kibérelnék egy medencés Apartmant ahol úgy kiélném magam velük hogy lehet elájulnék :D
Vennék egy jó autót, egy gyorsaságit/kroszt/quadot és függően attól milyen hangulatom van úgy választanék.
Egy ilyen moslék országban nem fektetnék be semmibe, itt max tanuljon valami szakmát vagy nyelvet az ember aztán meneküljön normális országba, én is ezt tenném mert 25 évesen nem diktatúrában szeretnék tengődni.
elsírnám magam, hogy nem többet kaptam
majd tanulnék egyszerre 20 egyetemen, mindenbe belecsípnék e-learning-en keresztül ami hasznomra lehet
utána az ötleteimet szabadalmaztatnám és egyiket a másik után valósítanám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!