Számomra, aki saját magát látja majd el, az egy év alatt gyűjtögetett kis pénzéből, nem éri meg.
2017. aug. 2. 17:47
2/11 anonim válasza:
A mi 3 napos gólyatáborunk ingyenes volt, csak a 300 ft-os oda-vissza vonatjegyet kellett fizetni.
2017. aug. 2. 17:55
3/11 DnPlymn válasza:
Egy gólyatábor egy főre bontott költsége körülbelül ennyi.
Nézd meg az egyetem tavalyi gt videóját és döntsd el te, hogy neked megéri-e.
2017. aug. 2. 18:02
4/11 anonim válasza:
Én biztos nem mennék ennyiért.
2017. aug. 2. 18:41
5/11 anonim válasza:
te dógod. Ha koleszos leszel szerintem felesleges, fogsz ott eleget ismerkedni. Ha meg albis/bejárós, akkor lehet nem árt, ha lesz pár ismerős arc a suliba, persze pár buli alatt ez is bepótolható.
2017. aug. 2. 18:58
6/11 anonim válasza:
Szertem nem. Facebook cset többet ér. Keresd meg a csoprttétsaid.
2017. aug. 2. 19:52
7/11 anonim válasza:
Nálunk 15 ezer a tábor idén. Vidéki egyetem, 4 napos, Csillebérc. Én voltam anno gólyatáborban de nekem speciel nagyon nem tetszett
2017. aug. 2. 20:02
8/11 anonim válasza:
Én anno élveztem a gólyatábort, de ha tőlünk is ennyit kértek volna érte, akkor kétszer is meggondolom, hogy megyek-e.
De ez a te döntésed! Keress rá a helyszínre, érdeklődj az előző évek táborairól és aztán mérlegelj
2017. aug. 2. 20:42
9/11 anonim válasza:
Naná! - Gondolj bele, mennyi gólyát ehetsz három nap alatt!
Komolyra fordítva:
Nem olyan borsos ár ez! A szezonális szobaárak (a szálláshelyen eltöltött éjszakákban számolva) alkalmanként 11 - 13 ezer forint körül mocorognak (átlagosan) főszezoni időszak lévén, és amiről itt irtam, az csak arról szól, hogy van hol álomra hajtanod a fejed, illetve nem emésztenek fel a rovarok és a kelletlen kánikulai meleg.
Van, ahol ezen felül megsarcolják a légkondicionálást - még plusszba, - mint szolgáltatást!
Szerintem nem olyan rossz ár-értékarányú dolog lehet ez, mert ennél azért - remélhetőleg - többet kapsz az említett összegért!
2017. aug. 2. 21:43
10/11 anonim válasza:
Szerintem sok, főleg, hogy nyílt titok milyen ocsmányságokat művelnek a gólyatáborokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!