Egy 3-4 napos zenei fesztiválra miket vinnétek magatokkal? Írna valaki nekem egy listát? 17/L Ennyi ruha szerintetek elég/sok?
2 pulcsi
1 egyberuha
1 cicanadrág, 1 farmer, 1 rövidnadrág
1 hosszúujjú, 2 ujjatlan, 1 rövidujjú póló
1 tornacipő, 1 papucs
Én vinnék azért fürdőruhát,és tank topokat is. Rövidnadrágból még 1-2-t. A tank top nagyon jól néz ki bikini felsővel és rövidnadrággal. + zokni
Tisztálkodószerek közül vigyél fülpálcikát is,azt sokan elfelejtik,pedig aranyat ér,ha csorog tusolás után a füledből a víz. Naptej,Papírzsepi,...
-Én vinnék mégegy cipőt, hátha a másik beázik.
-Zoknik
-fehérneműk
-tampon/betét
-fogkefe+fogkrém
-kis kiszerésű tusfürdő
-sampon, ja gyakran mosol hajat (hajszárító?)
-ha sminkelsz, akkor smink
-arclemosó
-fürdőruha?
-naptej
-esőkabát/esernyő
-telefontöltő
-fülhallgató busz/vonat útra
Hol lesz a szállás? Kemping?
Pakolási tippek: zoknit kis nejlonzsákban rakhatsz a cipőd belsejébe,
Melltartó kosarába a bugyit hajtogathatod bele
Elvileg a pólók, ha felcsavarod őket hengeresen kisebb helyet foglalnak.
Mindenből annyit vigyél, amennyire szükség lesz, pl kis fogkrém/tusfürdő/sampon/kis hajkefe/naptej
Majd írok még, ha eszembe jut.
Fültisztitot NE, mert alap, hogy neme nyulunk a fülünkbe semmivel, a viz kifolyik, nem kell oda piszkálni.
Amugy ha meleg van, akkor rövidgatyát vinnék váltásként, meg több felsöt, és vízhatlan cipöt (szar nedves csukában lenni, meg gombatelep), és esökabát.
- amúgy személyi, TAJ kártya, mobil (töltö), pénz (külön helyekre téve), bankkártya.
- tusfürdő, naptej, fogkefe (fogrém), fésü, tampon és betét, ragtapasz!, láz- fájdalomcsillapito, ovszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!