5 napos utazáshoz elég lehet a kézipoggyász szerintetek?
Figyelt kérdés
Nyáron mennék, így csak alsónadrág, zokni és pólók kellenének. Egy nadrágban elvagyok egy hétig.
Meg persze tisztálkodáshoz fogkefe stb.
2017. ápr. 18. 15:26
1/9 anonim válasza:
Hülyén fogsz kinézni egy szál alsónadrágban a repülőn!
2/9 anonim válasza:
Azert remelem, egyedul fel tudsz oltozni..?
3/9 anonim válasza:
Egy hétre simán el lehet menni egy mezei hátizsákkal. De neked kell ismerned a saját igényeidet.
4/9 anonim válasza:
En nokent egy halom kacat birtokaban is csak azzal utazok mindenhova.
5/9 A kérdező kommentje:
Nyilván lenne rajtam nadrág útközben. :)
De második nadrágot nem vinnék, 5 napra elég egy nadrág szerintem.
2017. ápr. 18. 20:26
6/9 anonim válasza:
Attól függ, melyik légitársaság. A Ryanair két táskát enged, elég nagyokat ingyen, a Wizz egy közepes hátizsákot. Hát az igen karcsú. Veszel valami csecsebecsét és nem tudod hazahozni. Esetleg többen vegyetek egy nagy bőröndöt, ha megoldható.
7/9 anonim válasza:
5 poló,5 alsónadrág,5 zokni,ha már annyira ragaszkodsz 50 fokban hozzá,1 fürdőgatya,2 rövidgatya,1 törölköző,1 papucs + a tisztálkodási szerek! Ez a wizz poggyászába is belefér!
8/9 anonim válasza:
Nő vagyok, Londonba egy hétre csak kézipoggyásszal mentem (Ryanair), még a szajré is belefért visszafelé. Nektek fiúknak még egyszerűbb, vannak olyan gatyák, amik utcára és strandra is jók, akár zuhanyozás közben kilögybölhetők, negyedóra alatt megszáradnak és alig foglalnak helyet.
9/9 anonim válasza:
"Nő vagyok...még a szajré is belefért visszafelé"
Haláli vagy!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!