Szerintetek kézipoggyászba be lehet pakolni 4 napos útra elegendő holmit?
Fapadossal repülnénk külföldre, nem hidegbe. Azon filózunk, vajon mindenképp vigyünk-e feladott poggyászt, vagy meg lehet oldani csak a fedélzetre felvihető 1 darab táskával per fő.
Van, aki esetleg repült már így? Vagy valami tapasztalat ez ügyben? Köszi :)
Köszönöm mindenkinek! És akkor ez a kézipoggyász benne van a repjegy alapárban, igaz?
(Bocsi, még sosem repültem)
Azt csak ti tudjátok, hogy mire lesz szükségetek. Ha minimálba nyomjátok, akkor 4 zokni, 4 alsó, 2 váltás ruha, fogkefe, ilyesmik, simán elférnek.
De ha már bekerül pl. egy komplett tisztálkodási csomag, 5 féle gyógyszer, dzseki, sál, fényképezőgép, hajvasaló, 2 telefontöltő, tablet, kabalaplüss, százas zsepi, váltás cipő, karton cigi, zseblámpa, ésatöbbi, akkor már nem lesz elég egy kézipoggyász.
Szerintem bőven elég, ha nem akartok sok felesleges holmit magatokkal vinni.
Nő létemre egy hátizsákba belefér az összes cuccom 5 napra, ameddig a suli miatt távol vagyok otthonról. És sima, hétköznapi méretű hátitáskám van. Egy kis szatyorral sem viszek többet sose. Ruha minden napra, pár füzet, dezodor, ennyi. És nem szoktam semmit sem hiányolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!