KLM-nél mennyire nézik szigorúan a kézipoggyász méretét?
A fapadosok sem centiznek amennyire gondolnád, a Ryanair sizer például 21,2 x 41,2 x 58 cm. Ugyanakkor az is kétségtelen, hogy a KLM sokkal kevésbé valószínű, hogy egyáltalán használja a sizert annyira hogy nem is tudom hirtelen mekkora a sizer valójában -- a Ryanair, Delta, United és az Air Canada sizerek valódi méreteit tudom fejből de a KLM-ére még google-val sem találtam semmit.
Kérdező, a szélesség amúgy sem akkora gond. Amire figyelj, az a súly, ha okuk van rá, akkor megkérhetik, hogy mérd le a kézipoggyászt, erre minden légitársaságnál számítani kell, teljesen váratlanul, akkor is ha a társaság általában nem szokta. Nekem egyszer az AA szólt be, hogy tessék szépen lemérni a kézipoggyászt...
Nem nézik, kivéve, ha túl sok kézipoggyász van, és nem férnek fel a repülőre.
Pl. most voltam Amszterdamban, teljesen teli volt a gép, odajöttek, megkértek, hogy rakjam be a ketrecbe, mert nem fogom tudni felrakni a tárolóba. Épp nem fért bele (mert a laptopom is a kézipoggyászomban volt), megkértek, hogy adjam fel. De végülis nem a méret miatt, másnak is fel kellett adnia, annak is, akinek kisebb kézipoggyásza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!