Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Milyen ruha kell egy pár...

Milyen ruha kell egy pár napos síelésre?

Figyelt kérdés
Soha nem síeltem még, de most egy barátnőmék meghívtak. Nincs semmi téli cuccom, mármint ilyen overál, meg hasonlók. Be kell hozzá vásárolni, vagy mit lehet oda felvenni? Illetve ha veszek sínadrágot meg kabátot, az alá mit kell felvenni? Teljesen analfabéta vagyok ehhez a témához. Természetesen barátnőmet is megkérdezem majd, de kíváncsi vagyok, talán eltérő, hogy ki mit pakol egy síelős hétvégére.
2015. febr. 22. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Legalsó rétegként egy nem pamut aláöltöző, mivel a pamut az nehezen szárad és ha beleizzadsz, kényelmetlen is és meg lehet fázni. Ez felett alulra egy melegítő, felül pedig polár pulcsi ajánlott, de az is lehetőleg ne pamut legyen.
2015. febr. 23. 16:17
 2/3 anonim válasza:
Szia,én most jöttem haza életem első síeléséből. Én felvettem egy trikót,egy aláöltözőt,egy polár pulcsit és a Lidl-ből vettünk leárazva egy síkabátot. Alulra egy vékony cicanadrágot, sízoknit és a sínadrágot kölcsön kaptam.
2015. febr. 24. 19:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2015. febr. 25. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!