Mással is viselkedett így az autos oktatója?
Velem is ugyan ilyen volt. Azt hallgattam hogy mekkora szerencsétlen vagyok. Feleslegesen nehézzé tette az egészet. Belerugdosott és piszkálta a pedálokat majd mikor megkértem hogy ne akkor azt mondta hogy ez segítség és legyek hálás.
Üvöltözés, türelmetlenség, minősíthetetlen stílus, és a két órából másfelet minimum álltunk valahol. 6. óránál azaz a harmadik alkalommal váltottam. A másik oktatóhoz is feszengve ültem be, de az nagyon rendes volt utána. Lazán begyakoroltam mindent, átmentem egyből a vizsgán és nem volt utána gond az egyedül vezetéssel se.
Ha eddig 27 órát kibírtál akkor szerintem se vessz össze vele az utolsó két alkalomra.
De a legközelebbi hasonló esetre meg tanuld meg hogy nem kötelező semmilyen szolgáltatást igénybe venni. El kell menni, mindig van másik oktató akinek szintén kell a pénzed. Ő pedig ha ilyen akkor hagy éheztesse a piac vagy tartsák el az idióták, nem kell sajnálni.
ordítsd le tegezve..
ne félj helyrejön
Ha sima vizsgát akarsz, általában fizetni kell. Ez köztudott. Mivel te csaj vagy, más opció is lehetséges. Érted?
nincs rátok írva, hogy ez benne van, az meg nincs :D
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!