Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedett így a "baleset" után, mit csináljak most?
Nem voltunk régóta együtt(pár hónapja), másodszorra szeretkeztünk, mikor kiszakadt a gumi... 48 órán belül vettem eseményutánit, utána beszéltem csak vele arról, hogy aggódom, mi lesz, ha mégsem használ...
Már akkor elkezdett hisztizni, hogy ne idegesítsem, az én hülye felfogásommal biztos is, hogy lehetek terhes, meg rákérdezett, hogy az akarok lenni, vagy mi a bajom, hogy ilyennel csesztetem...
Pár napig nem beszéltünk, utána megint előjött a téma, akkor megint kiakadt, hogy neki mennyi baja van, korán kell kelnie, egyedül van otthon, és hogy én nem törődöm vele, kár v egyáltalán megismerkednünk, stb... Itt már jó nagy hülyének tartottam magam, hogy egyáltalán ilyen viszonyba kerültünk... Rászóltam, hogy ez nem csak az én bajom, és gyanúsíthatna valami megértést esetleg, vagy mutathatna felelősségtudatot, esetleg gerincet. Utána lenyugodott kicsit, úgy köszöntünk el.
Rá 2 napra megint elkezdett hisztizni, hogy ő többet nem fog írni, mert nem foglalkozom vele, és nem akar velem többet beszélni... Akkor elegem lett, és közöltem vele, hogy ne drámázzon már, mert nekem is volt dolgom, és pár napja még ő küldött el a francba azzal, hogy meg sem kellett volna ismernie... Erre mondta, hogy további szép életet, és letiltott. Előtte egyáltalán nem volt ilyen, semmi jelét nem mutatta ennek, legfeljebb annyit, hogy mindig hangoztatta, mennyire elfoglalt...
Nincs gusztusom keresni, de nagyon félek, hogy terhes vagyok... Még nem kellett megjönnie, és nem is telt el elég idő azóta, hogy tesztelni lehessen, már nem tudom, milyen jel jel, és mi az, amit csak beképzelek, vagy a gyógyszer mellékhatása... Nagyon kétségbe vagyok esve.:( Babát semmiképp sem akarok, főleg nem így.
25N
Nyilván azért viselkedett így, mert nem akart tőled semmit a szexen kívül. Szóval se a problémáid nem érdekelték, a gyerek meg pláne nem hiányzott volna a "nyakába".
A terhességtől meg ne félj, nem olyan könnyű az, mint gondolod. Ha nem közvetlenül ovulációkor volt a baleset, akkor tabi nélkül is minimális esély lenne a terhességre. Tablettával pedig szinte lehetetlen, hogy terhes legyél.
Fel hoztad, hogy mi lesz, ha nem használ erre beparázott és le pattant mielőtt bármi felelősséget a nyakába aggatnál. Igazi férfi mondhatom.
Bevetted a tablettát innentől nemtudom mire mennyi esély van.
Jó ég, ez nagyon gyerekes... Nem tudom, hogy mi vitte rá erre. Gondolom beparázott, hogy magadhoz akarod láncolni egy gyerekkel.
Ez az egész... Teljesen normális, hogy parázol egy ilyen miatt. A tabletta hatott , nyugodj meg, te mindent megtettél. Ha mégsem, még mindig lehet abortuszod.
Hagyd békén a pasast, úgy viselkedik, mint egy 15 éves!
Beszéld meg ezeket a parákat a barátaiddal, ők melletted lesznek
Ez egy gyökér, nyilván csak "üríteni" kellettél neki, semmi másra, a lelked meg főleg nem érdekli. Szabadulj az ilyentől mielőbb!
A babától meg ne félj, az eseményutáni nagyon erős, szinte kizárt hogy terhes legyél.
Nem mertem még elmondani senkinek, hogy ez volt... Nem ilyennek ismernek, és én sem magamat, nem tudom, mit mondanának erre. Még a fiúról sem beszéltem nekik, csak annyit tudtak, hogy randizgatok valakivel, de ez még nyár végén volt.
Annyi idős, mint én egyébként, és mondtam is neki, hogy hallani sem akarok én sem gyerkőcről, megnyugodhat. De semmit nem mondott rá, még azt sem, hogy beszáll anyagilag... Így is gyűjtök, fogalmam sincs, honnan kaparok elő annyi pénzt hirtelen, meg az egész, hogy egyedül járjam végig ezt a nyavalyát, utána meg hetekig sportolni sem sportolhatok, meg haza lesz vágva az egész szervezetem, ha sor kerül ilyesmire... Nem az ő szervezte, fel sem fogja, milyen ez az egész. :( Van abortuszos ismerősöm, eleget láttam, mikor neki volt, csak mellette legalább ott volt a párja.:(
Köszönöm a válaszokat!
Ne parazz mar tuti nem vagy terhes. Az esemeny utani egy lorugas, van akinek honapokig összevissza van utana menzesze.
Meg ha semmit sem csinaltal volna is kb. 25% eselyed lenne ra hogy terhes vagy. Nem kell abortuszra menni ne felj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!