Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedett így a "baleset" után, mit csináljak most?
Nem voltunk régóta együtt(pár hónapja), másodszorra szeretkeztünk, mikor kiszakadt a gumi... 48 órán belül vettem eseményutánit, utána beszéltem csak vele arról, hogy aggódom, mi lesz, ha mégsem használ...
Már akkor elkezdett hisztizni, hogy ne idegesítsem, az én hülye felfogásommal biztos is, hogy lehetek terhes, meg rákérdezett, hogy az akarok lenni, vagy mi a bajom, hogy ilyennel csesztetem...
Pár napig nem beszéltünk, utána megint előjött a téma, akkor megint kiakadt, hogy neki mennyi baja van, korán kell kelnie, egyedül van otthon, és hogy én nem törődöm vele, kár v egyáltalán megismerkednünk, stb... Itt már jó nagy hülyének tartottam magam, hogy egyáltalán ilyen viszonyba kerültünk... Rászóltam, hogy ez nem csak az én bajom, és gyanúsíthatna valami megértést esetleg, vagy mutathatna felelősségtudatot, esetleg gerincet. Utána lenyugodott kicsit, úgy köszöntünk el.
Rá 2 napra megint elkezdett hisztizni, hogy ő többet nem fog írni, mert nem foglalkozom vele, és nem akar velem többet beszélni... Akkor elegem lett, és közöltem vele, hogy ne drámázzon már, mert nekem is volt dolgom, és pár napja még ő küldött el a francba azzal, hogy meg sem kellett volna ismernie... Erre mondta, hogy további szép életet, és letiltott. Előtte egyáltalán nem volt ilyen, semmi jelét nem mutatta ennek, legfeljebb annyit, hogy mindig hangoztatta, mennyire elfoglalt...
Nincs gusztusom keresni, de nagyon félek, hogy terhes vagyok... Még nem kellett megjönnie, és nem is telt el elég idő azóta, hogy tesztelni lehessen, már nem tudom, milyen jel jel, és mi az, amit csak beképzelek, vagy a gyógyszer mellékhatása... Nagyon kétségbe vagyok esve.:( Babát semmiképp sem akarok, főleg nem így.
25N
Ó ha nagyon szemét lennék - és lennék, ezek után! - simán megírnám neki, hogy bocs, terhes maradtam, úgyhogy meg kell beszélni a továbbiakat.
Pénzzel nem húznám le, az aljas, de hadd szívjo ő is, legalább érzelmi-szinten, ha már ennyire kedves volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!