Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez jó jel? Miért viselkedett így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó jel? Miért viselkedett így?

Figyelt kérdés
Szakítottunk, mert nem látta velem a jövőt, de elvileg kedvel. Két hete már hogy nem beszéltünk egy szót sem, de lehet több. Ráadásul minden jel arra utal, hogy ő már talált mást. Hétfőn újra találkoztunk, igaz véletlenül, de egy helyen dolgoznak a barátnőmmel és lényegében ő rá vártam. Kiszúrt, köszönt és faggatott hogy mit keresek ott, nem-e akarnék felmenni a barátnőm irodájába ott megvárni. Mással beszélgettem közben, így nem válaszoltam. De alig hogy abbahagytam megint csak kérdezősködött hogy biztos nem akarnék-e felmenni, miért nem, de végül rám hagyta. Bár azt is hozzá kell tennem, hogy a cégházban ott nem dolgozó egyedül hivatalosan nem közlekedhetne. Az is megfordult a fejemben hogy el akart volna kísérni és azért erősködött ennyire, de akkor mondta volna azt. A kérdésére csak tőmondatokban válaszoltam, utána egy darabig még ott kellett lennem, ő addig kicsit olyan volt mint egy éretlen kamasz, másokkal viccelődött, nem bírt megállni egy helyben. De se egy hogy vagy, mi van veled, se semmi. Mire jött a barátnőm, meg egy kisebb tömeg annyira sem volt időm hogy elköszönjek, de azt láttam hogy még utánunk fordul. Reménykedtem, hátha ad magáról életjelet, de nem ír, nem keres. Nem tudom mire vélni a viselkedését, kicsit olyan volt, mint aki nem akarja hogy ott legyek és közben zavarban van. Lehet semmilyen hatással nem volt rá a találkozás, pedig sajnos ő még mindig rám és nagyon rosszul esett találkozni vele. Jelentkezett volna már, ha bármit is megmozgattam volna benne, igaz? Akkor meg miért viselkedett olyan furán?
2017. aug. 9. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Te most egy férfi vagy a történetben aki talált egy új nőt, aki a volt csajoddal együtt dolgozik? Nem értem.
2017. aug. 9. 10:59
 2/4 anonim ***** válasza:
#1 Tuti, hogy csaj a kérdező, a fogalmazàs, az agyonkombinálás, ill. a "nem válaszoltam, mert mással beszélgettem"... ezt férfi nem csinálja.
2017. aug. 9. 11:02
 3/4 A kérdező kommentje:
#1-es jogos a kérdés, bocsánat hogy kihagytam. Én a nő vagyok a történetben, az egyik barátnőmre vártam éppen. És a barátnőm ugyan ott dolgozik ahol az exem, pont emiatt ismertem meg.
2017. aug. 9. 11:04
 4/4 A kérdező kommentje:
#2 Beszélgettem mással, ő meg a távolból odaszólt és a szavamba vágott. A reakcióm nem azért volt olyan amilyen mert nő vagyok.
2017. aug. 9. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!