Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedett így a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedett így a csaj?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó csaj ismerősöm koliban,aki tényleg nagyon intelligens, kedves lány ..szóval igazi ritkaság. Egyik este a koliban ketten maradtunk, és megkéérdeztem, lenne-e kedve megnézni egy filmet(persze, reméltem hogy több is lesz ennél).. a filmet végig összebújva, kézen fogva néztük végig, és miután véget ért megpróbáltam kicsit többet kezdeményezni, amit ő elutasított, ennek ellenére egész este együtt maradtunk ugyanúgy összebújva.. még a csókba sem nagyon akart belemenni csak nagy nehezen, és mindig arra hivatkozott, hogy ő nem olyan lány aki az első este ilyesmit csinálna..de én úgy láttam, hogy valójában akarná, csak valami visszatartja(nincs barátja) most akkor nem tetszem neki? vagy miért viselkedett így?
2017. júl. 26. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Csak nem szeretné, hogy könnyenkaphatónak gondold. Szerintem bejössz neki.
2017. júl. 26. 23:06
 2/6 anonim válasza:
26%
Akart ő téged, csak mindig jönnek ilyen sablonos szövegek "Én nem vagyok olyan lány" Meginnál vele 1-2 felest vagy sört tuti benne lenne. Na, de mindegy amit én írtam, adj neki egy kis időt. Fuss még egy pár kört, nézzetek még 1-2 filmet.
2017. júl. 26. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Kedvel. Sot talán szeret is. De o a lassan haladok, es remelem igy jobban magamba bolonditom fajta lány. Velük tobbet kell törődni eleinte, aztán nyílnak csak meg.
2017. júl. 26. 23:16
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat!

Hát igen, szerintem se csinálta volna ezt, ha nem jönnék be neki..ő kicsit az ilyen elérhetetlen tipusu lány, tudom hogy jó pár embernek már tetszett a koliból, csak eddig finoman mindenkit visszautasított. csak ami még furcsa volt, hogy miután csókolóztunk este, reggel állandóan mondta hogy ő megy vissza a szobájába (csak mindig visszahúztam magamhoz).. aztán amikor szóvá tettem, hogy csak így elmegy, akkor nemvolt hajlandó megcsókolni, csak egy puszit adott, és megkért hogy erről az estéről ne beszéljek senkinek.. emiatt olyan kettős érzéseim vannak

2017. júl. 26. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:
többre jutsz ha nem akarod azonnal megdugni
2017. júl. 27. 04:29
 6/6 anonim ***** válasza:

A saját erkölcsei tartották vissza, kölcsönös a vonzalom, de fél attól, hogy ikszedik strigula lesz. Vagy hogy mit gondolsz róla. Vagy hogy keresnéd-e másnap.

Így visszagondolva, kábé ugyanígy viselkedtem párommal először, évek teltek el, de azóta is felemlegeti, hogy úgy kellett leimádkoznia rólam a ruhát. :D

2017. júl. 27. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!