Ismerkedtetek már itt ezen az oldalon össze valakivel?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretek itt beszélgetni, kíváncsi vagyok más hogy van ezzel2017. dec. 18. 14:38
1/15 anonim válasza:
Igen de végül mindenkit elvesztettem egy ember kivételével.
2/15 anonim válasza:
Aha, 1,5 éves kapcsolat lett belőle, ronda egy szakítással. Néha a mai napig beszélünk.
4/15 anonim válasza:
Igen, már 4 hónapja minden nap beszélünk.:) 16/l 17/f
5/15 anonim válasza:
nagyon fain és nagyon szr embereket ismertem meg de személyes találkozó nem volt
6/15 anonim válasza:
Volt egy srác, akit nagyon "közelről" megismertem, már amennyire közelinek számít, ha nem találkoztunk.
De nagyon sok mindent tudtunk a másikról.
7/15 anonim válasza:
Lelkitársam itt ismertem meg több mint 1 éve.
Egy közeli lánybarátomat is itt ismertem meg, vele is 1 éve tart a kapcsolatom.
Sok más embert is megismertem itt, sok-sok követőm is volt, fél éves kapcsolatok voltak.
9/15 Bubuka508 válasza:
Igen, a legértékesebb valakivel itt ismerkedtem meg, ha személyesen nem is, de már hónapok óta rendszeresen levelezünk, úgy tűnik, igazi barátság fejlődik ki belőle. De sok primitív ember is van itt.
10/15 anonim válasza:
én csak vitatkozni járok ide, de néha van akivel elkezdek beszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!