Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan hogy buszon,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy buszon, villamoson, metrón ismerkedtetek meg valakivel vagy csak megtetszett valaki?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor lett belőle valami? Sztorikat szívesen olvasok!
2017. ápr. 5. 15:52
 1/4 A kérdező kommentje:
Barátnőm mesélte hogy egyik nap a buszon szemezett egy fiúval és a fiú mondta neki hogy szép, de azóta nem találkoztak, még egymás nevét se tudják.
2017. ápr. 5. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Hat ez szerintem eleg mindennapos sztori. En is megnezem ha jo pasit latok, de attol meg nem akarok veluk semmit. Vizualis elmeny oszt cső. Csak a kulseje alapjan tuti nem mennek igy oda senkihez, mast meg ugye nem latok belole a metron. Hozzam mar tobben odajottek, de sajna mind a furcsa tulkozvetlen bolond kategoriabol valo volt, nem emlekszem hogy valaha randiztam volna barmelyikkel. Azaz egyel, 15 evesen egy fura rocker csavoval aki leult mellem a tavolsagi buszon. De rola kiderult hogy hatvanyozottan serult lelkileg, ebbol kifolyolag idiota. Szoval semmi pozitiv elmeny.
2017. ápr. 5. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem nem, de a szüleim a buszon ismerkedtek meg. Egyszer apa látta anyát és megtetszett neki. Amikor a második alkalommal látta, megszólította és randira hívta. Idén lesz a 20. házassági évfordulójuk. :)
2017. ápr. 5. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen

Néha látok az egyik buszmegállóban egy lányt, nagyon szép és elbűvölően kifinomult stílusa van, ami az öltözködését illeti.

De nagyon ritkán látom, és nem vagyok az a típus aki a buszon odamegy egy lányhoz randira hívni :(

2017. ápr. 8. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!