Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért siránkozik, amikor ő...

Miért siránkozik, amikor ő vállalta a gyereket?

Figyelt kérdés
A neten láttam egy videót, aho legy ötgyermekes család siránkozott, hogy mennyire nem tudnak megélni, mert anyuka nem dolgozik, apuka meg hébe hóba...Miért válltak akkor gyereket? Sajnos én is ismerek iylen családot, ahol az anyuka nem dolgozik, pedig már nagyok a gyerekek, tehát iskolások, általános iskolások és közben anyuka otthon ül és nézi a sorozatokat, kéregetnek kölcsön, adósságba verik magukat, nélkülöznek és közben meg megy a siránkozás. Ha meg más nyaralni megy, esetleg futja jobb ruhákra vagy beül mondjuk ünnepek alatt egy étterembe, akkor húzzák a szájukat meg megszólják az embert, hogy "akinek jól megy..." meg"aki iylen szerencsés, hogy megteheti" ,de közben meg nem gondolnak bele, hogy ez egy átlag szinvonal és még így is nagy munka van benne. Miért viselkednek így? Ha többet várnak az élettől miért nem dolgoznak/tanulnak? Miért vállal annyi gyereket,amennyit nem tud eltartani? Nem értem ezt a logikát. Miért hibáztat másokat?

2017. dec. 15. 22:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem is azzal van a baj, aki önhibáján került ilyen helyzetbe.

Azokkal van a gond, akiknek már jelzálog hitel van a házukon, minden banknak tartoznak, de bevállalják még az 5.gyereket is, mert miért ne...aztán meg sírnak.

2017. dec. 15. 23:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Az emberek többsége akkor vállal gyereket, amikor megengedheti magának"

Az a baj hogy a "megengedheti magának" szerintem nem ott kellene kezdődjön hogy pillanatnyilag, hanem előre tervezve annak tudatában hogy akár bejöhet nagyobb kiadás, vagy olyan törés mint a munka elvesztése.

Sajnos az ilyen "potyogtató" emberek gyakorlatilag csak parazita életmódot folytatnak ész nélkül. Az ilyesmire nincs mentség.

2017. dec. 16. 06:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert idióták, azért. Ezektől elvenném a gyereket és őket sterilizálnám, hogy ne szaporodhassanak.
2017. dec. 16. 07:15
 14/16 anonim ***** válasza:
11%
Azert azt hozzatennem, hogy egy gyerek sorsa nem csak a szulok anyagi helyzetotol fugg. Millardos gyerekebol is lehet drogos alkoholista, mert semmi eletcelja es motivacioja nincs, es szegeny szulok gyerekebol is lehet jo ember, ha szeretetben nevelik fel.
2017. dec. 16. 18:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kettőnél több gyereket vállalni a mai világban, még viszonylag jó körülmények között is felelőtlenség.
2017. dec. 16. 19:24
 16/16 anonim válasza:
100%

Azt vettem észre, hogy az embereknek 3 fajtája van ebből a szempontból:

Rendezett anyagi és családi körülmények között élők, mondják, hogy majd szülnek, ha mindent meg tudok venni a gyereknek, amit akar! Ez gond, szerintem! Az én fiam se fog Lamborghini-t kapni 5 évesen, de ettől még megvan, ami kell neki. (nem vagyunk milliárdosok!)

A második verzió, potyognak a gyerekek, mint hullócsillag, mert több lesz a családi, meg van segély, csak a gyerekre nem jut belőle!Mert drága a csizma, a kabát, meg nem is akarunk dolgozni ugye?!

Meg van aki gyereket akar! A babát, aki a család szeme fénye, az életük értelme! (Nem vesznek meg minden marhaságot, de szeretik a gyereket, ő az első, megkap mindent, amire valóban szüksége van!) És mellette szeretet, esti mesét, puszikat, ölelést és CSALÁDOT! Törődést! A kanapén tespedő "anyuka" melyiket tudja felmutatni? Mit tesz, hogy jobb legyen? De hát bárki szülhet gyereket, sajnos, aki ivarérett!

2017. dec. 18. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!