Miért siránkozik, amikor ő vállalta a gyereket?
Az a család, akit én ismerek (szintén 5 gyerekkel), ott anyuka nem szeretett dolgozni. Minden munkahelyéről kiutálták egy idő után, persze mindig más volt a hibás. Aztán szült még 2 gyerket (2 éven belül), hogy ne is kelljen dolgoznia. Óvodába sem iratta be őket, remekül megélt segélyekből és más családtagjaiból, akik hitelt vettek fel neki, amiket sosem fizetett vissza. Aztán amikor mindenki rájött, hogy nem szabad rajta segíteni, akkor albérletről-albérletre költöztek és mindenki szemét volt a szemükben.
Sok ilyen van sajnos.
Költői a kérdésed. Aki itt válaszol az mind feltevésekre hivatkozik.
Aki pedig siránkozik, az valószínűleg nincs jelen ezen az oldalon.
Mert nincs agyuk, csak potyog belőlük kifele a gyerek, a segélyért.
Rájuk megy el egy csomó adója normális embereknek.
Én mondtam, hogy köztünk járnak. :D
Folyamatosan kukkolnak és pontozgatnak. Bááár ugye aki nem dolgozik másnap, az ráér netezni, 8 gyerek mellett is.
Ui.: nekem van mentségem, hörgőgyulladással fekszem itthon még legalább 1 hétig. :D
“. Az emberek többsége akkor vállal gyereket, amikor megengedheti magának, de az, hogy jó az anyagi helyzeted, nem jelenti azt, hogy egész életedben az lesz. Bármikor bármi bekövetkezhet, ami miatt nem fogsz tudni dolgozni önhibádon kívül.”
És pontosan ezért kell ésszel gyereket vállalni, nem potyogtatni sorban mikor jól megy, aztán nézni kerek szemekkel később és másoktól kunyerálni. Egyik szavaddal ütöd agyon a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!