Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egeszseges, ha megvalosulnak...

Egeszseges, ha megvalosulnak a terveid es onnantol kezdve elveszik a motivaciod?

Figyelt kérdés

volt egy dolog az eletemben amit nagyon szerettem volna

meglett es jo hogy van, orulok neki, de elveszett a motivaciom ami miatt minden reggel kb. felkeltem hogy ez a dolog meglehessen

2017. dec. 11. 11:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10es csak azért, mert neked nem megy még nem kéne hülyeségeket beszélni, én 3 nyelven beszélek anyanyelvi (igen, anyanyelvi) szinten, egy negyediken pedig felsőfokon, nincs ebben semmi hű de durva, sok ilyen embert ismerek, főleg azok körében, akik alapból kétnyelvűek, mint én.

Kérdező lehet valami más jellegő célokat kell találnod, olyanokat, amiket közben is élvezel, legyen ez hobbi mesterszintre fejlesztése vagy az emberi kapcsolataid javítása, hogy neked mi okoz örömet, azt csak te tudhatod.

2017. dec. 12. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!