Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit választanál: túl kevés...

Mit választanál: túl kevés vagy túl sok szabadidő?

Figyelt kérdés
Rengeteg fiatal panaszkodik, hogy túl kevés szabadidejük van, én viszont néha úgy érzem, túl sok, ami nem is lenne baj, ha egy olyan városban élnék, mint Budapest, ahol el tudnám tölteni, itt viszont nem nagyon van mit és kivel csinálni.
2017. dec. 4. 22:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%
A túl kevést választanám.
2017. dec. 5. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:

A túl sok szabadidő.

Én a kevéssel nem tudok mit kezdeni.

Voltam már hónapokig otthon családi okokból. Rájöttem, hogy jól főzök és sütök, van érzékem a növényekhez. Rajzolgattam, írogattam, színezgettem, horgoltam, minden másnap futottam, úsztam, sokszor kerékpároztam.

Mondjuk én introvertált vagyok, hiperérzékeny, szeretek egyedül lenni, ezer dolog érdekel (és mindegyik csak kicsit sajnos, így szakmához nem elég).

Az iroda a börtön számomra.

25/L

2018. jan. 30. 18:43
 13/14 anonim ***** válasza:
A túl sokat választanám, az utolsó válaszolóhoz hasonlóan én is introvertáltabb vagyok, szóval nekem is lenne bőven mit csinálnom, ha lenne jó néhány szabad órám :)
2018. jan. 30. 20:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem létezik olyan, hogy túl sok szabadidő. Ha 200 évig élnék, és minden percem szabad lenne, akkor sem jutna idő mindenre, amit szívesen csinálnék.
2018. jan. 30. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!