Aki nem dolgozik/rengeteg a szabadideje az mivel köti le magát?
Én főznék, sütnék, tornáznék, futnék, úsznék, bringáznék, esetleg angolt tanulnék. A lakást pedig normálisan rendben tartanám, nemcsak tessék-lássék.
Mondjuk nekem álmom községben élni, konyhakertet gondozni, eseleg tyúkot tartani, főzni minden nap, sütni rendszeresen, esténként sétálni a vízparton a párommal (aki jelenleg nincs) romantikusan.
Ja, ráadásul néha szeretek kézműveskedni is.
Na jó, visszatérve a kérdésedre: engem a munkanélküliségben az zavarna csak, hogy nincs pénzem és miért nem kellek senkinek - ez viszont nagyon!!
Felkelek, amikor sikerül. 8-10 óra között. Kávézok, cigizek, ásítozok és már is dél van. Rábeszélem magam, hogy be kéne kapcsolni a gépet:))) Még kávé, cigi a gép mellett és már is 14-15 óra van. Kiballagok, naponta 20 guriga fát szétütök, mert kell télre a kandallóba.
17-18 óra körül reggelizek valamit.
Mivel el jött az este, leülök kicsit játszani a gép elé.
22-23 óra körül fürdés, vacsi és ágy.
Összegezve, egyáltalán, nem unatkozok évek óta így.
Azért, évi kétszer, van nagy munka is, le kell nyírni a füvet, ne ordítozzon a szomszéd.
Mint a többi hozzászóló.
Plusz,
nem henyélnék - hanem vagy beteg -, több időt fordítanék hivatalos munkakeresésre.
azzal hogy munkát keresek..lol
meg besegítek otthon, takarítok, ügyeket intézek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!