Ha a nők elvárják hogy egyenjogúak legyenek a férfiakkal, miért várják el mellette azt is, hogy mindig a férfi bizonyítson, adjon, kezdeményezzen, intézze el a dolgokat stb?
Mert szerencsére ezek nem ugyanazok a nők.
Vannak bizonyos nők, akik otthon dekkolnak egy macskával sok éve egyedül, szidják a férfiakat, és a hihetetlen önimádatuk miatt észre sem veszik, hogy velük van a baj.
Ezek a valódi női lúzerek, baromi okosnak hiszik magukat, csak éppen nőként buktak meg.
Én tényleg egyenlőségpárti vagyok, de az igazi egyenlőség a férfiak életét is könnyíti. Pont hogy nem fogom elvárni, hogy a férfi fizessen, kezdeményezzen, engedjen előre, szereljen IKEA-s bútort, cipekedjen, stb. Csinálja, ha akarja, de ne miattam, mert nekem mindegy. Csinálja, ha úgy érzi, szeretné, ez a helyes férfias viselkedés. De akkor legyen tisztában azzal, hogy nincs erre szükség, önként csinálja, és ne mártírkodjon. Én se picsogok, mert "minden nap főzni kell", ha utálnék főzni, akkor megoldanánk az étkezést máshogy.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!