Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elavult szokásnak tartjátok azt, hogy csak a férfi kezdeményezzen?
Nyugodtan kezdeményezhetnek a nők is.
De azt ne felejtsd el, amíg világ a világ, addig náluk lesz egy bizonyos dolog ami nagyon sok férfinak elsődleges célpont, és ez nem más mint a pina.
Férfiak ilyen szempontból sokkal jobban motiváltabbak. Nem csak a "hagyomány" miatt kezdeményezőbbek a férfiak.
Míg egy nő elvan egyedül is akár évekig, egy férfinak menni kell a préda után mert benne van a vérében.
Persze vannak kivételek!
Ez szerintem csak addig izgalmas, még tetszik a lány és örülnél neki ha ő tenné meg az első lépést, mert akkor nem égnél be nála (ha esetleg visszautasítana)
Meg olyankor jólesne a férfi önérzetének, hogy vélhetőleg a kiszemeltje is azt érzi amit ő.
Egyébként meg lehet látni egy nőn ha van esélyed nála, csak némi emberismeret kell hozzá.
Onnantól meg tök felesleges elvárni hogy ő kezdeményezzen.
Én pl nem biztos hogy örülnék neki, ha idegen nők leszólítanának csak úgy random. Valahogy jobb érzés ha én teszem meg az első lépést, főleg ha látom a csajon hogy nagy eséllyel nem fog visszautasítani.
Nem tartom elavultnak. Mondjuk azt sem tartom gázos szituációnak, ha a férfi kezdeményez, de nekem jobban tetszik a másik verzió.
N
#4 ne vond össze a virtuális valóságot a való élettel.
Az ilyen netes társkeresőkön nem kihívás ráírni a másikra, legyen az nő vagy férfi.
Más az amikor ott vagy életnagyságban felvállalva magad, akkor nem tudsz a monitor mögé bújva döntéseket hozni, aminek szinte semmi következmény nincsen.
Én úgy gondolom,mint mindenben,itt is kell az arany középút.Nyilván a nő bátoríthat,biztathat,flörtölhet,akár burkoltan feldobhatja a találkozás lehetőségét is,csak tartson mértéket.A nyomulás szerintem nem nőies.Finoman kezdeményezni megint más,és mindkét nem privilégiuma.Írom mindezt nőként.
Egyébként én szívesen teszek lépéseket a másik fél felé,de csak ha határozottan és egy ideje már érzem a kölcsönösséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!