Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elavult szokásnak tartjátok azt, hogy csak a férfi kezdeményezzen?
Egyenjogúság, egyenrangúság: nem egyformaság.
Az sose volt cél, hogy a férfiak és a nők közötti biológiai különbség megszűnjön.
Márpedig ez a "ki kezdeményez" dolog a biológia-szaporodás témakör része. Köze nincs az emancipációhoz.
Ezzel az erővel kérdezhetted volna azt is, hogy mennyire elavult dolog, hogy a nők szülnek.
És bár a lehetőség technikailag adott, arra sincs sok példa, hogy apuci otthon keveri a tápszert, amíg anyu húzza az igát és keresi a nagy lóvét. Na, vajon miért?
Nem rég hallottam a hírekben, hogy a férfiaknak mindössze 2, azaz két százaléka vásárol iskolakezdésre tanszereket a gyereknek. Nagyjából 10% a szülői értekezleten az apák száma.
Az emancipációról ennyit. Lófax nincs itt.
Vagy ebből nektek is csak az kéne, ami kellemes? Még a párkapcsolatot is a nők kezdeményezzék?!
Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy kezd inkább arra haladni a társadalom, hogy a férfi egy minden másra alkalmatlan, két lábon járó szaporító szerv lesz. A klónozással pedig tökéletesen feleslegessé válik a létezésetek is.
Aztán ott lesz egyből a tökéletes emancipáció, ahol valóban mindenki egyenjogú.
Gondolom, neked is ez lenne a célod. Azért kampányolsz, hogy mindazt vetkőzzék le a férfiak, amiért jó, hogy vannak.
elavult. én nem azért nem kezdeményezek, mert a férfinek kéne.
de a szavazást, iskolázottságot, munkát felhozni enyhén szólva gáz. mintha ez a problémád olyan fontos lenne, mint az hogy a nőknek lóf asz joguk volt. :D
ezek alapvetően minden embernek kell, hogy járjanak.
az evolúciónak pedig az ég világon semmi köze a szavazati joghoz. ez ember alkotta.
még mindig nem egyenlőségről, hanem egyenjogúságról van szó. az alapvető gondolat, amivel minden értelmes ember egyetért, hogy minden embernek, nemtől függetlenül jogilag legyen lehetősége mindenre.
a nőnek is van lehetősége kezdeményezni, a férfinek is van lehetősége elutasítani azt, hogy ő kezdeményezzen. senki nem fogja megkövezni a másikat a döntéséért.
szóval azért szerintem át kéne gondolni, miket mond az ember, különben ilyen komolytalan, gyerekes, enyhén szólva röhejes követelőzés lesz belőle.
a kezdeményezés egyébként a férfias jellem része továbbra is. szóval ha elutasítod, akkor a nőktől se várd el a nőies viselkedést, öltözködést, magatartást, megjelenést stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!