Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy férfi már régóta arra vár, hogy a kiszemeltje kezdeményezzen?
Létezik.
Mert
- gyáva, fél nyitni, fél a kudarcoktól
- nem tudja, hogy a nő független e
- valami miatt azt gondolja, hogy nem jön be a nőnek (egyszer valaki mondott egy szerencsétlen mondatot, ami eléggé megütött, nem is próbálkoztam nála, mert egyértelműnek vettem, hogy mi a helyzet, később megtudtam, hogy félreértés volt)
- hősszerelmes típus, aki csak csodálni akarja a kiválasztott nőt, de bármilyen konkrét lépésnél az elveszítené az vonzerejét
- a nő téved, és a férfi nem is vár semmire, nem szemelte ki a nőt, csak a csaj ringatja magát ebbe a fantáziába
- van a férfinek valakije, hiába szimpatikus a nő, nem rúgja fel a meglévőt (ez akkor is lehet, ha a nő nem tud a másikról)
Ezek kb a leggyakoribb esetek, amikor az egyik fél azt hiszi, hogy a másik rá vágyik, csak nem lép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!