Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy viselitek ezt a hideget?

Hogy viselitek ezt a hideget?

Figyelt kérdés

En nagyon rosszul.

Csak annyit vagyok utcan, amennyit muszaj, mig eljutok A-bol B-be. Karacsonyi vasar es piacozas szoba se johet nalam. Kenyelmetlen ennyi ruhat felvenni, mozogni se tudok bennuk, tiszta latyak minden, varhatok a buszra hidegben, aztan ulhetek rajta a melegben, majd mehetek megint ki .. ez alatt persze jol leizzadok. Ha kinezek az ablakon, teljesen lehangol a latvany.

Ti hogy viszonyultok ehhez a tel dolgohoz?

2017. nov. 30. 07:48
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Ezek szerint jol birjatok. :D

Nalam mar a alap a polo+pulcsi+kardigan+ nagykabat kombo. :D

Nem is tudom, mit vegyel meg fol, ha hidegebb lesz.

2017. nov. 30. 14:12
 22/26 anonim ***** válasza:

otthon vagyok, ki se mozdulok

rendelek kajat, bevasarlast online hazhozszallitassal intezem

a kocsival megyek valahova maximum de most lekaparni a havat nem konnyu

2017. nov. 30. 14:17
 23/26 anonim ***** válasza:

-20-ig semmi bajom a hideggel, +30 felett meg szenvedek.

A Csiki medenceben meg hidegebb van legalabb 5-10 fokkal, kabat ala max 2 polot veszek fel.

Na de mit szolsz hogy van munkatarsam aki ilyen +5 fok kornyeken egy szal ingben volt egesz nap, annak is felturve az ujjai?

2017. nov. 30. 15:47
 24/26 anonim ***** válasza:
Nehezen, de ez még nem igazi hideg.
2017. nov. 30. 21:03
 25/26 Clay Morrow ***** válasza:
Nem valami jól, annyira nem szeretem, viszont a felöltözéssel nincsen bajom. Én a hőséget szeretem, bírom. Olyan +25 foktól felfelé a tökéletes számomra.
2017. nov. 30. 23:16
 26/26 anonim ***** válasza:
# 22 Ne már! :D Ezt úgy írtad, mintha kb. Szibériában élnél, és -40 fok lenne...
2017. dec. 1. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!