Ti hogyan viselitek azt mikor más piszkál titeket?
Azzal él vissza hogy úgysem szólsz vissza neki ,és rád szállt ,
kisfiam 2. osztályos ő is kerülte a balhét mert van 1 problémás verekedős oszt. társa és mindent megpróbált ,hogy hagyja abba szólt a tanárnak, elmagyarázta neki hogy hagyja abba ,de semmi nem változott,kénytelen voltam neki azt mondani hogy hirtelen fordulj meg és jó hangosan alázd meg mindenki előtt ,ha kapsz miatta ne aggódj kiállunk melletted ,mármint rossz jegy ..oszt,főnöki ...és most már hála égnek mióta erélyesebben fel lép ellene nem piszkálja
Sajna az ilyen patkányokkal csak saját fegyverét ha ellene fordítod úgy fog leállni
Az észérvek, és a tapasztalataim azt mondják, hogy sz><jam le. De egy idő után mindig beszólok, aztán hosszabb-rövidebb időre békénhagy, akinek beszóltam.
Pl. azt hiszem tavaly ősszel volt az, hogy öltöztem az üres öltözőben. Néhány gyerek jött a 10.b osztályból (10.a vagyok), mondtam, hogy nyugodtan öltözhettek itt, egyedül vagyok. Erre az egyik kiállt elém, és bunkón beszólt, hogy takarodjak (valami ilyesmi, nem emlékszem). Erre én leordítottam a fejét, az öltözőből dolgavégezetten kimentem, pár nappal utána jött bocsánatot kérni XD Nekem elég nagy a tűrőképességem, de ha azt valaki átlépi, akkor magára vessen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!