Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy autó vagy az egyik fél újjad?

Egy autó vagy az egyik fél újjad?

Figyelt kérdés

Szép vasárnapot.

Történt velem egy kisebb baj, sikerült összetörnöm az autóm kedden egy kanyarba. Egyedül voltam személyi sérülés nem történt de az autóm az totál káros lett. Azóta(ez kedden történt) semmi élet kedvem és egyáltalán semmire nem vagyok jó. Nem tudom kezelni az érzéseimet bánt a dolog akármit csinálok nem tudom befejezni normálisan. Viszont van egy barátom aki nemrég az egyik kézen lévő fél újat elveszítette és egyáltalán nem látszott rajta bánat vagy szomorúság még a mai napig viccelődik az ujjával meg miden. Szerintem egyértelmű hogy sokkal-sokkal nagyobb veszteség egy újjad mint az autód, de mégis fele annyira nem tudom úgy kezelni a dolgot mint a barátom az ujjával kapcsolatosan.Tudom eléggé hülyén hangzik, meg értelmetlennek néz ki a helyzetem hogy ezért úgymond "feladom" a mindennapi harcot az élettel.Nem szoktam ilyen kérdéseket felrakni ide, most mégis, azért vettem rá magam mert nem igazán tudtam ezt elmondani azóta senkinek. Esetleg akinek ilyesmi megtörtént elmesélheti és hogy, hogyan tette túl magát ezen, hátha tudok inspirálódni.

(összecsapott tudom, de a lényeget remélem értitek)

18/F

2017. nov. 26. 13:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak érzékenyebb lelkületű emberek,akik mindent a lelkükre vesznek,és mindenen aggódnak,illetve vannak olyan emberek,akik mindenre tesznek magasból,semmi lelkiismeret furdalásuk nincs,gátlástalanok.

Ezek emberi adottságok,meg gyerekkori neveltetés eredményei,és az élet széles dolgainak,eseményeinek palettájára vonatkoznak,így a te történetedre is.

Idő kérdése,ki fogod heverni,21 évesen én is törtem össze kocsit a saját hülyeségem miatt.

2017. nov. 26. 13:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Tehát Te is hasonlóan élted át a helyzetet ahogyan én is? Köszi a válaszod.
2017. nov. 26. 13:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen,bánkódtam sokáig a kocsi miatt,de ma is elég lelkis típus vagyok.
2017. nov. 26. 13:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Milyen autód volt?

Privátban akár alkatrészt is vehetnék tőled.

(nem valószínű, hogy ugyanolyan, de próba cseresznye)

2017. nov. 26. 13:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez 91-ben volt,egy ültetett,szélesített felnis Wartburg volt.

Tehát 26 éve,úgyhogy nincs már meg belőle semmi.

:)

2017. nov. 26. 13:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Eltérő, hogy ki hogy dolgoz fel egy veszteséget. Én mondjuk inkább veszíteném el minden ingóságomat, mint egy testrészemet...
2017. nov. 26. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 évesen törtem rommá egy autót. Céges volt és munkahelyi baleset, így egyszerre idegesített az, hogy kifizettetik-e velem, kirúgnak-e és az, ami történt.

Volt kint rendőr, mentő, kollégák, mindenki. Úgy döntöttem saját felelősségre hazamegyek enyhe agyrázkódás ide vagy oda, nomeg húzódások, lila foltok (főleg mert nem akartam, hogy szabálysértési eljárás induljon ellenem és mert céges szinten is így jártam legjobban).

3 napig csak zokogtam, pedig érdemben nem lett bajom. Egyszerűen így jött ki a felgyülemlett stressz.

Többnyire egyébként a fenti aggodalmakon kívül inkább az volt bennem, hogy meghalhattam volna és ki vigyázhat ennyire rám fentről...

2017. nov. 26. 15:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező az autó csak egy tárgy. Gondolj bele hány autód lehet még az életben...

Egyébként az, hogy szomorú vagy azt jelenti, hogy megbecsülöd a dolgaidat. Én is törtem össze autót, igaz nem nagyon de nekem is rosszul esett.

2017. nov. 26. 16:03
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Egy autó baromi sok pénz az ujjam meg ingyen volt és nem korlátoz az elvesztése, ellenben autó nélkül jóval nehézkesebb lenne az életem..
2017. nov. 26. 16:15
 10/12 A kérdező kommentje:
#9-es tehát Te azt mondod, hogy szívesebben átélnéd egy újjad elvesztését,mintha az autód törne rommá, csak azért mert az pénzbe került?
2017. nov. 26. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!