Te mit mondanal a 21 eves enednek ha visszamehetnel?
Milyen tanacsokat adnal? 🙂
21/L
Azt, hogy vegye komolyan a tanulást, mert éveket csesz el semmittevéssel.
Az akkori lottószámokat is megsúgnám, persze azzal a tanáccsal, hogy jótékonykodjon is belőle.
Tudod jól, hogy ez a szak nem lesz jó, addig menj át másik egyetemre / szakra, amíg megteheted...
26N
Vállonveregetném magam, hogy "ne aggódj, kislány, jó vagy te így, lesz még belőled valaki".
Rengeteget görcsöltem feleslegesen.
Hasonlót üzennék én is, mint a 13-as :D
Valamint megértetném vele, hogy talán még nem érzi úgy, de most éli az életének az egyik legjobb korszakát, úgyhogy tessék kihasználni minden lehetőséget, és annyit legyen a barátaival, amennyit csak tud. Hamarosan ugyanis a továbbtanulás és a munka miatt hamarosan szétszélednek, és csak akkor fog rádöbbenni, hogy milyen jó dolga is volt ennyi idősen, amikor már késő lesz :(
24/F
Ha élhetne 1000 évig az ember, vajon mit mondana az a mostani ,,bölcsebb" énednek? Talán azt, hogy ezek a kérdések lényegtelenek, amikről az előttem szólók nagyrészt beszéltek.
21 vagyok. És azt mondanám a 16 éves énemnek, hogy 21 évesen okosabb leszel, de sose leszel eléggé okos és mindig a pillanatnak megfelelően fogsz cselekedni és ez ellen nem lehet semmit tenni, mert ha nem követsz el hibákat nem lehet részed a tanulási folyamatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!