Van még itt olyan ember, akinek a gondolkodásmódjára nagy hatással volt Puzsér Róbert munkássága?
14-15 évesen kezdtem el követni a munkásságát, hallgatni a videóit, és akkor még nem igazán volt kiforrott személyiségem, gondolkodásmódom, nem gondoltam semmit a világról. Most már úgy érzem, egyre inkább van, és abban, hogy kialakult, nagy szerepe van Puzsér munkásságának. Nyilván nem tartom tévedhetetlennek őt, van, amiben nem értek egyet vele, ám úgy gondolom, kevés az olyan hiteles közszereplő, mint a Robi.
Történt még valakivel hasonló? Esetleg olyan, hogy más közszereplő, híres ember, esetleg művész ennyire nagy hatással volt a világnézetére?
Egy időben igen, de szerintem tudni kell kinőni is őket, mert amennyire igazuk van legalább annyira korlátoltak is.
Legalábbis én ma már így gondolom.
3-as, miben gondolod, hogy korlátoltak?
5-ös, ja, nekem is az Apu a kedvencem, ott az intellektuális tartalom mellett a hangulat is nagyon adja. :D
https://www.youtube.com/watch?v=yuNPk0WcXVo&feature=youtu.be..
Én is elmennék, de ami késik, nem múlik.
Egyszer épp Budapesten voltam, és találkoztam velük (könyvdedikáláson Puzsérral és FAM-mal), Puzsér akkor is nagyon elemében volt. :D
Egyik ismerősömnek. Teljesen belezombult.
Sajnos Puzsér számomra eléggé korlátolt és nagyon sok kérdésben még csak utána sem néz a dolgoknak. Szerintem sokan csak az előadásmódja miatt szeretik, de a mondanivalója az el is veszik.
Egyszer kijelenti, hogy feminista, máskor meg értetlenkedik teljesen átlátható ügyekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!