Szerintetek Puzsér Róbert jó miniszterelnök lenne?
Figyelt kérdés
Az én véleményem az, hogy igen. Ennyi igazsagerzettel es magas erzelmi intelligenciaval szerintem nagyon is bevalna.2016. aug. 3. 15:26
2/43 anonim válasza:
A jó ég mentsen attól a pillanattól engem...
5/43 A kérdező kommentje:
Ilyesmi válaszokra számítottam :D Ha Orbán es kozte kellene valasztanom, egy percet sem hezitalnek.
2016. aug. 3. 15:32
6/43 anonim válasza:
Egyszer megkérdezték tőle, hogy hol lehet Puzsér4president pólót kapni, erre ő azt mondta, hogy bárcsak tudná és akkor összetéphetné az összeset, szóval nem hinném, hogy annyira szeretne miniszterelnök lenni.
7/43 A kérdező kommentje:
Egyébként gondoltam hogy viccnek fogjatok fel de erdekelnek komolyabb velemenyek is. Melyik tulajdonsaga miatt lenne alkalmatlan vagy alkalmatlanabb, mint a mostani politikusok?
2016. aug. 3. 15:34
8/43 anonim válasza:
A pökhendisége és az ,hogy valamilyen szinten "liberális" ,de utálja a muszlimokat és az LMBTQ embereket. Nekem ezek alapján egyáltalán nem egy intelligens ember...
9/43 anonim válasza:
Alapszabály, hogy "-ér" végződésű névvel nem lehet komoly politikai karriert befutni. Képzeld el, milyen lett volna, ha Hornér Gyula vagy Orbér Viktor lett volna a miniszterelnök. A többi ország így is rajtunk röhög, hát még akkor...
10/43 anonim válasza:
Biztosan jobb lenne akár Orbánnál, akár Gyurcsánynál. De nagyon nem tartom valószínűnek, hogy egyáltalán indulnimfog valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!