Szerintetek Puzsér Róbert jó miniszterelnök lenne?
Kedves #30
Tán a sogorkomamnak kell lennie, hogy egyetertsek a nezeteivel?
Kedves #32
Mibol gondolod hogy nincsenek sajat gondolataim? Nem mindennel, de javareszt egyetértek vele nagyon sok dologban es nem azert mert ANNYIRA OKOS, hanem mert szerintem mas erkolcsi szinvonalon all mint sokak.
"mas erkolcsi szinvonalon all mint sokak"
Ezt kifejthetnéd bővebben. Tényleg érdekel.
Láttam, hogy jól lehúztatok pontilag ,ennyit értek ti szerencsétlen demagóg emberek.
Tényleg nem érdemeltek jövőt. Megérett a világ a pusztulásra ezek után. Szerintem számotokra Gyurcsány lenne a megoldás vagy Fodor. ÜDV. 27-es voltam.
Nagyon nagy erkölcsi szintje lehet ennek a suttyónak ha csak örökös "kritizálásra" beszólogatásokkal tud hallatni magáról! :D
Szóval még mindig alkalmatlan lenne miniszternek, szerintem még gyugcsány böszme frecitől is rosszabb lenne, pedig az sem volt semmi.....
Szerintem pont, hogy óriási veszteség lenne Puzsért miniszterelnöki pozícióban látni.
Médiaszemélyként ugyanis van egyfajta kötetlensége amivel a véleményét hangoztathatja. Ugyanez miniszterelnökként szerintem nem illetné meg, hiszen ez a pozíció magában foglalja azt, hogy az embernek egyfolytában játszmáznia kell a politikai ellenfeleivel ugyanúgy mint a saját pártján belüli embereivel, nem beszélve a diplomáciai bonyodalmakról...ha ebbe kerülne bele Puzsér, méltatlan mértékbe kéne magát moderálnia - ami neki ugyanakkora veszteség lenne, mint a hallgatóságának, szerény véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!